Wpis z mikrobloga

Z całego serduszka kibicuję żeby konserwatyzm wygrał i baby nigdy nie zobaczyły swojego aktualnego świętego grała, czyli legalnej aborcji.

@mirko_anonim: Zjednoczona prawica u władzy od 8 lat a typ kibicuje by "w końcu konserwatyzm wygrał" xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Też mam nadzieję, że skrajni konserwatyści dojdą do władzy i będą w czasie wojny najbardziej chronić kobiety w wieku rozrodczym (czyli m.in. te tzw. Julki), a trzydziestoletnich kawalerów wyślą na front. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Dla jasności to ironia.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

@PaluszkiRybneTanieAleNiesmaczne, misiu kolorowy. Może trzeba przypomnieć ci słowa rzeczniczki żukowskiej o tym, że "ktoś musi walczyć na wojnie", gdy był poruszony temat przymusowego ściągania chłopów do woja?
Soja ci mózg wyżarła,że myślisz, że dla jakiejkolwiek partii politycznej mężczyzna jest równy babie.

@Kryspin013, ja o tym wiem i dalej chcę żeby kontynuowali rządzenie, bo tylko w taki sposób jestem w stanie odgryźć się na tym społeczeństwie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

@PaluszkiRybneTanieAleNiesmaczne, misiu kolorowy. Z twojej wypowiedzi biła lewacka łuna, więc popracuj nad poprawnym wysławiania się.
Sam nie popieram żadnej aktualnej partii, ale być walonym w kakałko nie lubię. A tego dla mnie chce wiele osób w tym społeczeństwie.
Jak ty lubisz, gdy w czasie wojny (sam poruszyłeś ten temat, więc go kontynuuję) to ty pójdziesz walczyć, a twoja sąsiadka juleczka w tym czasie pojedzie na wczasy
  • Odpowiedz