Wpis z mikrobloga

#biedanonim
Dentystka zrobiła mi plombę która nachodzi trochę na sąsiadujący ząb, nie mogę tam w ogóle włożyć nici dentystycznej. Wiem że to błąd i nie powinno tak być, ale czy ta sprawa może poczekać do następnej wizyty która jest za miesiąc, nie wyrządzi to większych szkód do czasu wizyty? (robię na NFZ i nie mogę iść wcześniej, a chcę mieć spokojną głowę, dlatego pytam). W dodatku w przestrzeni między tymi zębami pojawiła się jakby brązowa plamka, której nie było przed wizytą, nie wiem czy to ważne, ale używana była plomba chemoutwardzalna, taka biała. Mogło coś się tam odbarwić po prostu podczas jej zakładania?

#dentysta #stomatologia
@SkrytyZolw

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

@SkrytyZolw
Nie było światła, to było normalne bezpłatne wypelnienie na NFZ. Udało mi się jednak wcisnąć nitkę, jest lekki opór przy tym po prostu, wiec chyba nie jest aż tak źle i była to tylko moja panika (mimo to wspomnę o tym na następnej wizycie). Ale trochę mnie niepokoi to ciemniejsze wgłębienie, taka delikatna dziurka pomiędzy jednym a drugim zębem.
  • Odpowiedz