Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi starzy są na dobre drodze do rozwodu.

Mam 31 lat i właśnie tydzień przed świętami i tydzień przed urodznami ojca (ależ zbieżność) zaprosili mnie rodzice na pilną rozmowę. Ojciec chciał przeprosić, za kłamanie, złą atmosferę w domu etc, okazuje się, że od kilku lat zdradzał mamę. Z jednej strony mama była w stosunku do niego bardzo pasywnie agresywna odkąd pamiętam, z drugiej strony coś takiego... Mam jeszcze 4 mlodszego rodzeństwa, dwie siostry mają deprechę, jedna z nich, najmłodsza, anoreksję i czuję się w jakiś sposób odpowiedzialny. Sam nie jestem święty, bo zdradziłem 2 swoje parnerki i rozumiem podejście ojca z drugiej strony ja byłem w kilkumiesięcznych związkach a nie w rodzinie. Ktoś miał podobną sytuację? Ktoś może coś pomóc mentalnie? Cholera 22.30 a ja piję wodę i piszę na mirko mimo że jutro do ptacy ale nie chcę żadnego ze znajomych moimi prolmemami obarczać. Napiszcie coś

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim o stary co przede wszystkim to "czuje się odpowiedzialny" Ty się za to nie obwiniaj bo to dorośli ludzie i ich decyzję. Dwa jeśli czujesz się odpowiedzialny za siostry to przypominam że Twoi rodzice żyją i wciąż są dorośli, może trzeba im tylko przypomnieć że w tym bajzlu którego narobili wciaz są rodzicami. Trzy spędzaj czas z bliskimi i sobie gadajcie bez wstydow i oporów. Cztery znajdź psychologa jeśli masz
  • Odpowiedz
Ojciec (...) od kilku lat zdradzał mamę.

Mam jeszcze 4 mlodszego rodzeństwa, dwie siostry mają deprechę, jedna z nich, najmłodsza, anoreksję i czuję się w jakiś sposób odpowiedzialny.

Sam nie jestem święty, bo zdradziłem 2 swoje parnerki

Szczęśliwa rodzinka, jak widzę.

piję
  • Odpowiedz