Aktywne Wpisy

yogmean +157
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IntruderXXL +97
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz

Cześć, mam banalne pytanie ale za bardzo nie wiem jak sprawę ugryźć... chodzi o to jak stworzyć sytuację do zagadania do dziewczyny w danych okolicznościach. #pokrywajzwykopem #rozowepaski
W pracy jestem w różnych miejscach, no i w jednej firmie jest taka dziewucha co wpadła mi w oko. Ale okoliczności są dość specyficzne. Z reguły wpadam tam na chwilę aby podpisać dokument i coś zabrać, gdzie jest samoobsługa. Typu nie widzę z nikim.
Od wielkiego dzwonu zdarza się, że muszę chwilę poczekać no to idę do ludzi i ogólnie większe pomieszczenie X osób, i pracownicy z----------ą. No i ona tam jest. No to w takiej sytuacji jest zajęta, jest tam też szefostwo które też z--------a. I sytuacja nie zmusza mnie abym akurat z nią rozmawiał gdzie można by coś pokierować rozmową aby się poznać, wtrącić jakiś żarcik itp. Raz na X miesięcy zdarzyło się że było tam luźniej aka była ona i dwóch typków czy coś miałem okazję powiedzieć jej cześć jak przechodziła, ale też sytuacja nie zmuszała nas do wzajemnej interakcji, oraz raz przypadek gdzie ja wsiadałem do samochodu a ona wyszła wyrzucić śmieci. To właśnie wtedy wpadła mi w oko bo ją pierwszy raz widziałem.
Można powiedzieć, typie no i co z tego że ci się jakaś laska podoba, to musi być jakaś wzajemność.. No ale owszem jest, bo np na dniach musiałem czekać i się patrzyła na mnie i uśmiechała się do mnie, uśmiech oczywiście odwzajemniłem. Tyle że to właśnie w tej atmosferze z--------u i w oddali.
No i jak mam do niej zagadac w takich warunkach aby się mną zainteresowała jakoś bo wtedy to by juz poszło i sama by dążyła do sytuacji aby mnie poznać.
Chyba że nadinterpretuje i to że się uśmiechnęła do mnie, nie znaczy że jej się podobam, bo jakbym się jej podobał to bez gadki sama by dążyła aby dać mi okazje do zagadania, czy sama zagadała, bo tak też mi się zdarzało.
Co prawda przypadkiem znam jej imie i nazwisko ale nie będę jak creep pisał do niej na facebooku,jak nie rozmawialiśmy na żywo.
Po prostu gościówa jest tak w moim guście, tak mi podchodzi z wyglądu, że się nakreciłem aby ją poznać. bo może jest spoko osobą i fajnie by się spędzało czas. W dodatku młoda, bo na oko nie więcej niż 25 lat.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Lemoniadewithcitrone: @DiegoGonzales
Przecież opisałem jakie są warunki. Brak takiej możliwości. Dlatego pytam jak można stworzyć sytuację aby
@Lemoniadewithcitrone: @DiegoGonzales
Ja nie pytam jak zagadać co powiedzieć.. tylko o stworzenie sytuacji aby