Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
183cm wzrostu, prosta linia włosów, studia na PW informatyka na MINI, 900 par na tinderze, wiele lasek same pisze, aktualnie pracuje jako programista i mam przerwę od studiów, miałem w planach iść na siłownie od grudnia, a i tak mnie zostawiła 4 miesiace temu i nie mogę o niej zapomnieć i utrudnia mi to funkcjonowanie w codziennym życiu bo się tam zakorzeniła jak jakiś rak i mnie to wyniszcza od środka. Nie była polką bo była z innego kraju (kraj bałtycki, nie ukraina).

Co prawda ja sam święty nie byłem w tym związku, bo oczekiwałem niektórych rzeczy od niej i do tego wyzywałem ją dosyć mocno (od klaunów, księżniczek j------h i jeszcze pare innych wyzwisk by się znalazło), ale po prostu nie moge się pogodzić z rozstaniem, mimo że na pstryknięcie mogę mieć inną to i tak tamtej nie potrafie sobie usunąć z głowy. Co mam robić? Poblokowałem i ograniczyłem kontakt do 0 w dniu rozstania, ale nadal mi to nie daje spokoju, pomocy
#zwiazki #rozstanie

· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

@szzzzzz Nie chce żeby wróciła, bo to finalnie była jej decyzja i ja to uszanowałem i odciąłem się od niej kompletnie. Chcę przestać o niej myśleć i to jest aktualnie moim celem. A bycie toksycznym w moim przypadku wynika ze środowiska w którym miałem nieprzyjemność dojrzewać, stare nawyki zostały, a ja pracuje nad tym ostatnio.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: jak pracujesz? to wyzywanie od klaunów, księżniczek i czegoś tam jeszcze co wykop od razu ocenzurował, to twoja wersja już po „pracowaniu nad tym” czy przed? XD
No nic, pewnie nie może ci wyjść z głowy tylko dlatego ze zdecydowała się odciąć od takiego wampira energetycznego, nie możesz już na niej żerować, to sie trochę niepokoisz w srodeczku i dlatego nie możesz o niej zapomnieć
Nie szukaj już zadnej
  • Odpowiedz