Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 12
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

@swango @MrCALVIN a ja rowniez wiem od kogo ty jestes. Pisowskie farmy trolli maja sie bardzo dobrze (a ile na nie poszlo milionow!)

Czy ja skrytykowalem Ukraine? Czy ja skrytykowalem pomoc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem czy mowisz o sobie czy ogolnie, ale jak sie boisz ze ci Saszka z Ukrainy bez jezyka i w 80% bez jakichkolwiek kwalifikacji do pracy innej niz magazyn czy zmywak w PL (no moze poza Uberem i dostawa jedzenia ale prawko w tych czasach kazdy ma) ci zajmie miejsce pracy czy mieszkanie to twoje miejsce jest w dokladnie takim samym polozeniu jak on, tylko ze w Niemczech
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0

@HIMARS "ale jak sie boisz ze ci Saszka z Ukrainy bez jezyka i w 80% bez jakichkolwiek kwalifikacji do pracy innej niz magazyn czy zmywak w PL (no moze poza Uberem i dostawa jedzenia ale prawko w tych czasach kazdy ma) "

Jezus kiedy wy SIE WRESZCIE NAUCZYCIE, to jest ze SKETCHU fragment! Pomijajac ze zmywak czy magazyn tez sa potrzebne to CALE sektory przemyslu wymagaja tylko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0

@taktoto: Wlasnie nie jest to przejezyczenie ;)

No niestety martwie sie potwornie. Bo po ostatnich 8 latach ciaglych zawalow teraz dostane wylewu jak sie dowiem ile po raz kolejny przewalili moich pieniedzy. JA NIE CHCE PLACIC PODATKOW NA
  • Odpowiedz