Aktywne Wpisy
JWP1 +144
#wroclaw XD to zdjęcie to nie jest jakaś opuszczona rudera, to zamieszkane mieszkanie na nowowiejskiej. Baba trzymała tam ze sobą gołębie luzem...
Foto- straż miejska z Wrocławia
Foto- straż miejska z Wrocławia
źródło: 1000008455
PobierzPanowie, p---------m dziś w kraweznik i zderzak wygląda jak zdjęciu. Zna się ktoś chociaż trochę na tym czy da się to jakoś punktowo pomalować u lakiernika czy cały zderzak? #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_0FDC6E58-20BB-4537-9A3C-633F0F64A2AA
Pobierz

Witam. Jestem zielona w #motoryzacja ale mam taką zagwostke i pytanie odnośnie #mechanikapojazdowa
Czy jeśli jeżdżę autem i będę rzadziej zmieniać biegi i jeździć głównie na trójce to sprzeglo będzie się mniej zużywało niż jakbym często robiła redukcję do 2, potem 3 i 4...?
Chodzi głównie o jazdę po mieście, ale w godzinach w których jest średni ruch, już bez korków. Silnik mam 3
0, bez turbiny, mocno elastyczny i nawet z 3 da się spokojnie przyspieszać nawet z prędkości wolno jadącego rowerzysty albo biegacza xD
Pytanie dotyczy tylko zużycia sprzęgła.
Musiałam tu zadać pytanie, nie mam konta.
#samochody #mechanik #samnaprawiam
Pozdrawiam. Milena :-)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Udało mi się znaleźć tego demota
źródło: 1392689748_rkqftm_600
Pobierz@NonServiam-: no i tu się mylisz, bo sprzęgło zużywa się nawet, jak go nie używasz!