Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +128
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

@mirko_anonim: wydaje mi się że w nieodpowiednim miejscu szukasz romantycznej miłości, bo tinder nie jest miejscem do tego. Tinder jest właśnie do znajdywania przygód i od niedawna sponsoringu.
Nie uwierzysz ale większość "studentek psychologii" na tinderze nie jest w rzeczywistości na studiach, one szukają klientów.
Do tego dodam że to nie twoja sprawa co dorosłe osoby robią ze
Nie ma też nic złego jeśli szukają wsparcia finansowego, są dorosłe i taką decyzję podjęły, ich sprawa.
@Tata_Kasi: Jak najbardziej jego sprawa i może to komentować.
@javelin: nie zgadzam się, ale masz prawo do własnej opinii
@Tata_Kasi: To dziwne że tu łaskawie pozwalasz na własną opinię, a gdzie indziej nie xD Jesteś już w liceum?
@javelin: dla mnie jest duża różnica. Poprzednie było krytyka wyborów życiowych innych osób, ja uważam że nic nam do tego.
A teraz rozważamy filozoficznie jaki wpływ mają pieniądze na zachowanie ludzi.
Dla mnie to nie to samo.
Dokładnie, dla kobiet to i tak jest normalne, a dla facetów syntrom wyparcia i sztokholmski i jeszcze będą jej bronić białe rycerze, bo piekło kobiet jest i one są takie biedne.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer