@mirko_anonim: Przecież podobny mechanizm działa u dużej części polskich mężczyzn, którzy swoje zwalczają kompleksy z pomocą samochodu. Trochę taka narodowa małostkowość, scheda komunizmu i wpływ kultury popularnej.
Zresztą pamiętam jak kiedyś usłyszałem pewien żart od Niemca:
Jak rozpoznać Polaka? Nie ma zębów, ale ma dobry samochód.
Mam takie same spostrzezenia, chociaz glownie widze chora fiksacje polek na temat wzrostu (no chyba, ze chodzi o jakiegos egzotyka to juz nie). Stworzylem sobie juz taka hipoteze, ze w krajach typu Polska, gdzie masz ogromne rozwarstwienie i jeden jezdzi nowym mercem a drugi seicento plus jest ogolna walka o ograniczone zasoby, gadzie mozgi polek po prostu szukaja wielkiego faceta, bo taki sie dopchnie do koryta. Cos jak w tym
@mirko_anonim: Też to widzę, tak tabloidy pluły na zachodnie kobiety, jakie to z nich potwory w stosunku do "dobrych wschodnich kobiet", a prędzej związałbyś się ze Szwedką, Niemką czy Holenderką.
@mirko_anonim: to wynika z kompleksów, coś jak metoda na "amerykańskiego żołnierza" czy Hiszpana xD ogólnie polki są stosunkowo głupie i krótkowzrocznie (co koleżanki powiedzą), mam wrażenie, że np. niemki bardziej się cenią i są bardziej życiowe nastawione na relacje, a nie profity, bardzo rzadko widuje je z turasami, mniej wytatuowane, bardziej stylowo ubrane
@PaluszkiRybneTanieAleNiesmaczne: @mirko_anonim scheda po komunizmie jak najbardziej. Kiedyś słyszałem historie o Polakach co pojechali do RFN, za pierwsze wypłaty kupowali magnetowidy, zamiast np lepsze jedzenie, ubrania etc.
Dlatego, że powtarza się tyle lat, że polski są NAJpiękniejsze, więc też chcą mnieć wszystko NAJ. Skończmy z tym, bo sami sobie takie coś zgotowaliśmy.
Zresztą pamiętam jak kiedyś usłyszałem pewien żart od Niemca:
Jak rozpoznać Polaka?
Nie ma zębów, ale ma dobry samochód.
Mam takie same spostrzezenia, chociaz glownie widze chora fiksacje polek na temat wzrostu (no chyba, ze chodzi o jakiegos egzotyka to juz nie). Stworzylem sobie juz taka hipoteze, ze w krajach typu Polska, gdzie masz ogromne rozwarstwienie i jeden jezdzi nowym mercem a drugi seicento plus jest ogolna walka o ograniczone zasoby, gadzie mozgi polek po prostu szukaja wielkiego faceta, bo taki sie dopchnie do koryta. Cos jak w tym
ogólnie polki są stosunkowo głupie i krótkowzrocznie (co koleżanki powiedzą), mam wrażenie, że np. niemki bardziej się cenią i są bardziej życiowe nastawione na relacje, a nie profity, bardzo rzadko widuje je z turasami, mniej wytatuowane, bardziej stylowo ubrane
Dlatego, że powtarza się tyle lat, że polski są NAJpiękniejsze, więc też chcą mnieć wszystko NAJ. Skończmy z tym, bo sami sobie takie coś zgotowaliśmy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer