Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +153

vieniasn +47
dziś to tyle awantur mam w bloku że bez słuchawek z anc mózg mnie już bolał od krzyków w językach których nie rozumiem
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#divyzwykopem Zastanawia mnie czemu divy w swoich ogłoszeniach podają cenę za noc. W sensie serio istnieją ludzie, którzy są skłonni zapłacić przykładowo 2500zł za spędzenie razem jednej nocy? Rozumiem, że można się fajnie pobawić na przykład 2 godziny zamiast godziny albo pół godziny, ale nie widzę sensu płacenia lasce za wspólną noc i spędzania tej wspólnej nocy razem. Z jakiegoś powodu chyba to zamieszczają, dlatego zastanawia mnie po prostu czy ktoś korzysta z takich usług, czy to sobie tak po prostu wisi i czekają z nadzieją, że ktoś się skusi. Jeszcze rozumiem, że można z divą nawiązać relację powiedzmy "koleżeńską" i pójść z nią na kawę albo na drinka, ale no spędzać całą noc razem i jeszcze za taką kasę? xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tak samo istnieją jak klienci majtkomat.pl, czy onlyfans
@AgentGRU: Ja jak wynająłem sobie studentke psychologii na dwie nocki to #!$%@?łem od 22 do 6 rano obydwa razy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ale polowa jak nie lepiej klientow diver to przeciez typy spod ciemnej gwiazdy, dilerzy, zlodzieje... albo i lepiej. Zreszta nie trzeba robic nic bardzo zlego zeby miec nadmiar "szarej" kasy, za ktora domu ani samochodu nie kupisz przeciez.
Maja ochote to sie bawia chlopaki
Tak, a o co chodzi?