Aktywne Wpisy

Nano22 0
Mirki zastanawiam się czy brać auto z automatyczną skrzynią biegów. Moja trasa to 90% trasa, ale końcówka wygląda tak, że ok 10min w korku (2.5km). Jazda wygląda tak, że albo jedynka i powoli się toczę, albo co chwilę hamowanie i ponowne ruszanie. Czy w tym przypadku automat będzie dostawał mocno po dupie?
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa

WolnyBLN +18
#mecz To kto za Papszuna?

Rozmawiając z dziewczyną o przeszłości, można powiedzieć o tym, że się było gnębionym w nowej szkole? Dzisiaj jestem pewny siebie i nie mam problemów z psychiką, ale słyszy się historie o tym, że ktoś powiedział partnerce o słabości, to ona później miała dziwne zachowania.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poza tym kobiety brzydzą się słabymi jednostkami, więc nawet jak teraz jesteś dzikiem z siłowni to "chwalenie się" byciem popychadłem w szkole niczego nie daje, a może wiele zniszczyć. To że babki mówią, że "uwielbiają uczuciowych i otwartych facetów" to kłamstwo. Nikt nie chce mieć słabiaka za partnera i być jego emocjonalnym tamponem.
@mirko_anonim: No i git, wtedy przynajmniej wiesz, żeby się w to nie angażować, bo nie będziesz mógł liczyć na jej wsparcie.
@Tytanowy_Lucjan: zajebista siła, skoro jakas historyjka o przeszłości sprawia, że jej nie masz. Prawdziwa moc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś naprawdę ma sile, to nie boi sie pochyloc glowy ani przyznac do słabości - bo wie, że ma sile w zanadrzu.
Takie leki sa typowe dla osób slabych lub udających silnych
Przykład płaczącego Hołowni bojącego się śmieciarki wystarczająco pokazuje jaki stosunek ma społeczeństwo do "miękkich" mężczyzn.
Nie znam przypadku Hołowni, ale on nie jest rzeczywista osoba. Jest politykiem, zlepkiem pozorow i socjotechnik reżyserowanych przez sztab ludzi od kampanii
@Tytanowy_Lucjan w punkt. Słysząc te teksty o tym, ze prawdziwa siła to przynawanie się do bledow, słabości i porażek to mam przed oczami internetowych coachow i psychopatów celowo dających innym szkodliwe rady by żerować finansowo lub