Wpis z mikrobloga

@AlienFromWenus: Zainstalowały sobie apki randkowe i mokebe same przyjechały a że paszport inny to wiadomo jak w 20% to się skończyło 1mln już wyjechało wg spisu powszechnego z 2021

Poza tym nie p@dol whatAboutIsmem o tym o czym nie był wpis bo tych których nie ma te które pozostały nie zastąpią bo ich milion brakuje Także milion innych sobie panowie muszą sprowadzić czy chcą tego czy nie i na pewno
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no niestety mamy pecha. Nie dość że międzynarodowo nasz język jest useless, opinie na świecie o polakach są raczej słabe to jeszcze mamy stare społeczeństwo, małe zarobki, tragiczny rząd i kartoflane mordy.

My po prostu jeszcze przed narodzinami jako dusze wybraliśmy sobie duży poziom trudności. No chyba, ze żyjemy w symulacji i ktoś sobie właśnie robi z nas niezle jaja i ciśnie beke (znajde cie s--------e który zrobiles mojego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Witaj, mój roczniku studencki. Ja miałem takiego pecha, że jestem bardzo brzydki i niski, więc nawet się nie podobałem Ukrainką i Rosjanką, które przyjechały na wymianę dokładnie z Jałty w 2009 roku.
  • Odpowiedz