✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak mam podejść do tematu, że ponad 20 lat i jestem po przejściach, i nigdy nie byłem na randce, a w nowym mieście po ponad pół roku nie mam praktycznie żadnych znajomych do wyjścia ze znajomych? Przecież tego nie da się normalnie wytłumaczyć, a na randce w kawiarni od razu będzie widać, że nie mam obycia. Teraz dopiero wziąłem się za życie.
@mirko_anonim: joo normalnie, wybieraj takie puby z muzyka na zywo, jakies rockowe itd, do baru, naj**esz sie i poznasz normalnie ludzi, zero krempacji w takich miejscach, sporo osob samemu przychodzi
@mirko_anonim: Też tak mam, unikam spotkań z ludźmi, bo boje się kompromitacji. Nawet przez telefon czy video czaty nie jestem w stanie porozmawiac z kimś, kogo dobrze nie znam. Nie wiem co się ze mną stało, bo kiedyś byłam otwarta osoba, teraz jedynie do najbliższych osób się odzywam. To chyba skutki długotrwałego piwniczenia.
Jak mam podejść do tematu, że ponad 20 lat i jestem po przejściach, i nigdy nie byłem na randce, a w nowym mieście po ponad pół roku nie mam praktycznie żadnych znajomych do wyjścia ze znajomych? Przecież tego nie da się normalnie wytłumaczyć, a na randce w kawiarni od razu będzie widać, że nie mam obycia. Teraz dopiero wziąłem się za życie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Maziol jestem aspołeczny, ale rozumiem, że będę się czuł komfortowo, jeśli sam pójdę do pubu? Przecież ludzie w grupach tam często siedzą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord