Wpis z mikrobloga

@I_N_K_W_I_Z_Y_T_O_R: No ta, dzieckiem nie jestes ale z drugiej strony zagadac do kogos to juz tylko przez internet? xD Powiem krotko bo mi sie nie chce, uja sie znasz, idz zamulac dalej na wypoku ze cos tam cos tam kobiety zle, jak kiedys juz z jakas uda ci sie porozmawiac, to zapytaj o zdanie podbijania na zywo, zdziwisz sie.
  • Odpowiedz
@COVID-21: Opie gdzie ty widziałeś żeby ktoś zdrowy psychicznie podbijał do obcych ludzi w kawiarni.Raz w zyciu do mnie dziewczyna startowała w publicznym miejscu i okazało sie że była psychiczna.I tak nie jest trudno poznać kogoś w necie o ile to nie jest tinder.
  • Odpowiedz
@I_N_K_W_I_Z_Y_T_O_R: Czym sie rozni wg ciebie kawiarnia od pubu? Czy w pubie tez nie mozna? XD ciekawi mnie jak ludzie sie poznawali przed powstaniem internetu, oswiecisz mnie? Dziecko moze tez sobie splodzisz w internecie? A dom w simsach postawisz?
  • Odpowiedz
Kawiarni?

Czym sie rozni wg ciebie kawiarnia od pubu?

@COVID-21: na przykład tym, że w pubie jest jedna lada przy której stoją ludzie czekając na zamówienie albo po prostu przy niej siedzą, co jest pewnego rodzaju publiczną przestrzenią?

a w kawiarni siedzi się przy stolikach i jest się
  • Odpowiedz
a w kawiarni siedzi się przy stolikach i jest się indywidualnie obsługiwanym?

@witajswiecie: Byles kiedys w Nero? Starbucksie? Costa coffe? Wiesz jakie straszne creepy rzeczy sie tam potrafia dziac? Np ludzie dosiadaja sie do stolikow innych obcych ludzi bo nie ma juz wolnych pojedynczych xD jebhane piwniczaki.
  • Odpowiedz
@COVID-21 fakt, przyznaję, że na określenie "kawiarnia" Starbucks kompletnie nie przyszedł mi do głowy xd

jak na mistrza socjalizacji chyba słabo do Ciebie dociera, że są miejsca bardziej sprzyjające poznawaniu ludzi i bardziej dedykowane wychodzeniu z kimś kogo już znamy

i tak, zagadywanie ludzi zawsze i wszędzie w totalnie losowych kontekstach jest creepy
  • Odpowiedz