Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +77
Chlop włączył tokarke i go cofło we czasie o 50 lat.
#cnc
#cnc
źródło: 1000002931
Pobierz
jamestown +18
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz

Jeśli ktoś zada sobie trud i zechce odpowiedzieć na poważnie, będę zobowiązany... Załóżmy, że zawodowo osiągnąłem bardzo dużo i chciałbym z czysto altruistycznych pobudek pomóc komuś dopiero wchodzącemu na rynek pracy, albo komuś, kto dopiero się do tego przymierza (a np. obecnie się jeszcze uczy). W jaki sposób znaleźć właściwą osobę, której można i warto pomóc? Chodzi generalnie o biznes. Celowałbym w młode osoby, które miały pecha urodzić się w kiepskich warunkach, ale są pracowite i zdeterminowane oraz gotowe skorzystać z wyciągniętej do nich ręki. Jak i gdzie konkretnie takich osób szukać?
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ewentualnie jeśli masz $$ i czas to uruchom swój program, rozpisz konkurs, wypromuj, itd.