Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Musiałbym chyba jakiś apartament sobie wynająć, bo do mojego mieszkania nie zaprosiłbym dziewczyny. Za nędznie się prezentuje. Swoją drogą, drogie takie rzeczy:

- wynajęcie sportowego auta
- wynajęcie apartamentu

A i tak nie gwarantuje to mi sukcesu, bo może nie jestem na tyle atrakcyjny, by dziewczyna zainteresowała
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Apartament co najmniej na dwie doby, bo jak dziewczyna zostanie na noc, na drugi dzień możesz nie wyrobić się ze zdaniem mieszkania, co więcej one często mają np. smart lock i nie masz normalnie klucza, więc trochę dziwnie to może wyglądać. Z kolei samochody często mają logo wypożyczalni i trzeba za każdym razem zaklejać, co jest bardzo upierdliwe. Ja tak kiedyś próbowałem kombinować, wynajmując jednocześnie mieszkanie i samochód. W
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Kiedy wy się nauczycie, że dynamina nie działa na podryw, gdy jesteś brzydki i przeciętny, a przystojny i tak się będzie podobać Możesz sobie dalej pomarzyć, że po tabletkach uzyskasz dynaminę, nawet jeżeli tak się stanie,to nic to nie zmieni. Powodzenie u kobiet uzyskuje się z wyglądu nie pewności siebie. Naprawdę mi przykro.
  • Odpowiedz