mirko_anonim mirko_anonim 22.04.2023, 20:54:10 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimBoli mnie to, że moja pierwsza dziewczyna nie jest dziewicą. Nie chodzi mi o ten kawałek błony, a ładunek emocjonalny.#zwiazki─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
mirko_anonim mirko_anonim 22.04.2023, 20:57:04 via mirko.proBOT 0 + Odpowiedź anonimowego użytkownika:Też chciałbym nietkniętą i też z tego samego powodu co Ty. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord
NaczelnyAgnostyk NaczelnyAgnostyk 22.04.2023, 20:58:36 via Wykop 4 + @mirko_anonim: -100/0 bo odpisałem, naucz sie w baity
sberatel sberatel 23.04.2023, 05:12:24 via Android 0 + @mirko_anonim ehh ten wykop zszedł na osy, nawet porządnych zarzutek już nikt nie pisze
Boli mnie to, że moja pierwsza dziewczyna nie jest dziewicą. Nie chodzi mi o ten kawałek błony, a ładunek emocjonalny.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Też chciałbym nietkniętą i też z tego samego powodu co Ty.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord