Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: fajnie że już oficjalnie doszliśmy do momentu, gdzie bycie zadbanym, praca w IT, super sylwetka, stabilność finansowa i ogarnięta głowa to już podstawa która nawet nie wystarcza do wyjścia z przegrywu. Niedługo trzeba bedzie zatrudniać prywatnego clowna żeby dawał emocje księżniczce od 8 do 16 bo ty akurat pracujesz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w sumie to prawda, ekscytujące jest jak facet np pisze pod wieczór, ze jedzie nad jezioro, albo jutro spontanicznie wylatuje w podróż to wtedy wydaje się interesujące i może się podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
Ale żeby związek utrzymać to ta stabilność musi być przeplatana emocjami i ciekawym stylem życia.

@mirko_anonim:

Strasznie dużo j-----a, a wystarczy być dosyć ładnym i mieć CHAD drugiego typu i nigdy się babie nie znudzisz.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie wy macie wszyscy kompleks niższości wobec tych bab. Co to za problem z tymi emocjami? Wystarczy nie mieć nudnego życia. Ja też bym nie chciał być z kobietą co odbębnia swoje w korpo, wraca do domu, gotuje obiad i idzie spać.
Fajnie jest mieć fajne życie. Swoje pasje, zainteresowania, jakieś kariery i spędzać razem zajebiście życie tak jak się lubi, a jak tak was czytam na tym tagu to mam
  • Odpowiedz
@Corranh: chodzi o to, że łączenie pasji i zainteresowań z powodzeniem u kobiet to jakiś żart xD
to że ktoś jeździ bokiem nie dodaje mu nic do powodzenia u płci przeciwnej, tak samo jak gra w szachy albo jest szermierzem

gdyby przystojni kolesie grali w gierki to nic by to nie zmieniło w ich powodzeniu u kobiet
a ten gruby manlet z postu i tak jest wymyślony btw
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 2/10 zwykły #biedanonim chyba się nudzi @Oskar_STS w końcu piątek i majówka, więc będzie na tagu przegryw przesiadywane xD

@Pozytywny_gosc: nawet nie wchodziłem wczoraj wieczorem na wykop, a Ty co wczoraj robiłeś?

Jakbyś zauważył to już się nie udzielam na tagu przegryw a nawet go nie obserwuje xD A nawet jeśli wejde na wykop to w czym masz problem? Wiesz że istnieje apka gdzie
  • Odpowiedz