mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....S
M.....S
@mirko_anonim: czyli że lubisz takich nieogarów?
Jeśli kolo nie ogarnia żeby założyć inne spodnie niż dres, a do tego koszulę/polo, na pierwszą wizytę u rodziny to nie jest materiał na poważny związek.
13
Kremufka2137
@mirko_anonim: chciałbym mieć Wasze problemy.
12
Shashek
@mirko_anonim nie rozumiem jak można nie mieć innych ciuchów niż dresy xd
4
W.....a
W.....a
@mirko_anonim: trochę głupio z twojej strony i zachowałaś się jak egoista.
Szantaż emocjonalny. Zrób tak i tak bo jak nie to ja xxx.
Tak się nie robi w związku. Rozmawia się, poznaje punkt widzenia drugiej osoby i razem przepracowuje problem czy delikatnie namawia.
Chyba że macie ten związek z braku laku. Bo jesteśmy razem ale w sumie żadno z nas nie chce się wogóle nagiąć.
3
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @WirusowaPotworzyca @kasiknocheinmal to jest uroczysta okazja + pierwsze spotkanie rodziny więc chcę żeby zaprezentował się dobrze a nie w dresach, bo wiem, że wtedy wywrze dobre wrażenie na bliskiej rodzinie, a na tym mi zależy. Rozumiem, że wam by nie przeszkadzało tak przyjść na 1 spotkanie do rodziny dziewczyny jak obdartus?

──────────────
2
kasiknocheinmal
@mirko_anonim: nie, zwyczajnie nie rozumiem, że dopiero po takim czasie zaczęło Ci to przeszkadzać i że nie rozmawialiście o tym wcześniej. Warto takie kwestie omawiać wcześniej.
2
alfka
alfka
@mirko_anonim Macie po 13 lat?
2
kasiknocheinmal
@mirko_anonim: czyli jesteś z człowiekiem, którego de facto, wstydzisz się przedstawić.
1
Blaskun
@mirko_anonim: Trzymaj się Mirka olej tego Sebe.
1
PanPawelx123d
PanPawelx123d
@mirko_anonim: Może po prostu on nie czuje się komfortowo w garniturze. Część ludzi tak po prostu ma. Ja przykładowo nienawidzę chodzić w garniturach, bo nie umiem ich nosić i wiem, że będę wyglądał i czuł się słabo. Spróbuj pójść z nim na kompromis w tej sprawie i zaproponuj jakieś mniejsze zło w stylu jeansy i elegancka koszula.
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @PanPawelx123d ale ja mu nie każę w garniaku, absolutnie. ale jeansów też nie ma. nie ma żadnych innych spodni niż dresy.
@MSDS życiowym nieogarem nie jest, ale jeśli chodzi o relacje społeczne to chyba tak bo często nie ogarnia co kiedy pasuje

─────────────────────
· Akcje:
0
ejenes
ejenes
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Filipiak20
Filipiak20
@MSDS: Jeżeli do tej pory był trzymamy w szafie, to dzieci po prostu lubią czasem swoje towarzystwo.
0
not_me
not_me
@mirko_anonim: Z jednej strony nie powinno się komuś narzucać stylu ubierania, ale z drugiej jak to jakaś impreza rodzinna i gość chce przyjść w dresie to słabo. Nie myślałaś nad tym, że jakbyście np. brali ślub to może też zamiast garniaka założy wyjściowy dres? xD
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): To jest przegryw czy sebix? Tak czy siak nie rób sobie wstydu z przedstawieniem go rodzinie.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
0
heniek_8
jeansów też nie ma. nie ma żadnych innych spodni niż dresy.

@mirko_anonim: jeżeli nie ma innych spodni, to ty go de facto nie zapraszasz na imprezę, tylko stawiasz mu warunek że musi kupować spodnie itp - a przecież jak się poznawaliście to on ich nie miał, i dla ciebie było ok
czyli w pewnym sensie zmieniasz warunki umowy

to tak jakby on akceptował cię jaką jesteś, ale nagle by wpadł na pomysł "jedziemy
0