Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jeśli kolo nie ogarnia żeby założyć inne spodnie niż dres, a do tego koszulę/polo, na pierwszą wizytę u rodziny to nie jest materiał na poważny związek.
Szantaż emocjonalny. Zrób tak i tak bo jak nie to ja xxx.
Tak się nie robi w związku. Rozmawia się, poznaje punkt widzenia drugiej osoby i razem przepracowuje problem czy delikatnie namawia.
Chyba że macie ten związek z braku laku. Bo jesteśmy razem ale w sumie żadno z nas nie chce się wogóle nagiąć.
──────────────
@MSDS życiowym nieogarem nie jest, ale jeśli chodzi o relacje społeczne to chyba tak bo często nie ogarnia co kiedy pasuje
─────────────────────
· Akcje:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: jeżeli nie ma innych spodni, to ty go de facto nie zapraszasz na imprezę, tylko stawiasz mu warunek że musi kupować spodnie itp - a przecież jak się poznawaliście to on ich nie miał, i dla ciebie było ok
czyli w pewnym sensie zmieniasz warunki umowy
to tak jakby on akceptował cię jaką jesteś, ale nagle by wpadł na pomysł "jedziemy