Aktywne Wpisy

32cm +681
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

Czy prawnik pomoże zebrać wszystkie długi do kupy? W sensie czy prawnik w imieniu dłużnika dogada się z wieczycielami by zaspokoić ich roszczenia, a dłużnik miał tylko jedną rate na spłate długów? I nie, nie chodzi mi o upadłość konsumencką, tylko coś na wzór tego co opisałem, aby zebrać wszystkie swoje długi "do kupy", mieć jedną rate na spłate swoich wszystkich zobowiązań
#pytanie #prawo #dlugi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
───────────────────
@mirko_anonim: OP nigdzie nie dostanie kredytu, jeśli ma wpisy w bikach, biurach dłużników.
- spróbować z prawnikiem możesz, choćby pod kątem jakiejś ugody, ale zacznij od doradcy finansowego,
- co proponuję: szukaj pożyczek pozabankowych bez biku z wpisami na listy długów, może hipotekę jeżeli masz swoją nieruchomość, zawsze ktoś z rodziny czy nawet obcy może być żyrantem czy wziąć pożyczkę na siebie (a ty w oddzielnej umowie z nim/nią zobowiązujesz się spłacać),
- szukaj grup na fejsie, sprawdź forum-kredytowe.kropka.pl, tam szukaj odpowiedzi