Aktywne Wpisy

YolonezFSO +623
Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
źródło: 15848
Pobierz
WOparachAbsurdu +10

Cześć,
Dosyć typowa sprawa.
Czy da się rozpocząć znajomość z dziewczyną, z którą rozmawiałem raz w życiu i chodziła ze mną do szkoły?
Sytuacja wygląda tak, że sprzedawałem jej książkę w lipcu tamtego roku, wydawała się fajna, ale że ja miałem wtedy inną na oku, z którą niestety nie udało mi się doprowadzić do związku to pomyślałem, że skoro minęło już trochę czasu od tamtej sytuacji to chciałbym spróbować z inną. Do rzeczy...
Sprzedałem jej książkę, mam ją na fb w znajomych, ona chodziła ze mną do szkoły (nadal tam chodzi, ja szkołę ukończyłem).
Czy da się jakoś napisać żeby nie wyjść na creepa?(sugestie) Nie wiem czy ona mnie ogólnie pamięta, sytuację utrudnia niestety brak mojego zdjęcia na fb (nie jestem fotogeniczny, a i na prywatności też mi zależy). Tak więc zostawiam was z tym pytaniem i dziękuję za każdą odpowiedź.
#rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: ja tak miałem serio xD teraz nikt się nie odzywa do mnie w mieście gdzie miałem nawet imprezy kilka razy w tygodniu to teraz z 3 lata nie byłem na żadnej i omijają mnie wszystkie dziewczyny z
@mirko_anonim: to robi kobieta nie facet facet decyduje ona doprowadza
@mirko_anonim: napisz, że jest zajebista domówka u Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)