Wpis z mikrobloga

którzy wszczynają bójki są agresywni

@mirko_anonim: czy oni są agresywni świadomie, sterują tą agresją, czy też wkurza ich każda bzdura i powinni najpierw leczyć się psychiatrycznie bo taka agresja nie jest normalna a oni uważają ją za rzecz przeszkadzającą im w życiu?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @AlienFromWenus: jakie to ma znaczenia czy świadomi INICJUJĄ agresywne zachowania, czy dlatego bo są walnięcie i nadają się do Tworek? Jak ktoś jest inicjatorem agresji (nie mylić z osobą, która się broni agresją przed agresorem) i jak jakiemuś różowemu się to podoba, to dla mnie są to zwykłe zwierzęta niewarte splunięcia.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: ma znaczenie bo nie rozumiem dlaczego faceci są agresywni w sytuacjach nie wymagających agresji, czemu z własnej nieprzymuszonej woli robią sobie krzywdę w postaci nerwów i dlaczego mają za mało IQ by umieć powiedzieć sobie stop tylko zachowują się jak prymitywne zwierzęta? Czy oniesa swiadomi tego, walczą z tym, lubią to, czy myślą że każdy człowiek powinien taki być, a kto nie jest to ten jest chory? Cierpią przez
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: a potem cyk jeden z drugim naczytał się takich kocopołow że wszystkie i każda i potem mamy wysyp wysrywów w stylu "nigdy z kobietami nie rozmawiałem ale nie muszę bo dzięki wykopowi wiem jakie są i dlatego wolę być sam bo związki nie mają sensu i każdą będę odrzucał a jak dostanę depresji z samotności to i tak winne będą wszystkie kobiety z powodu ich natury" xd
  • Odpowiedz
Serio wole być taki i być sam niż być agresywnym zwierzęciem atrakcyjnym tym samym dla innych zwierząt płci przeciwnej

@mirko_anonim:

To koorwa nie bądź xD i co jak podbije do ciebie jakaś laska to jej powiesz wprost "nie jestem zainteresowany, jesteś kobietą a kobiety to prymitywne zwierzęta lecące na agresję a ty jesteś taka sama jak wszystkie, nawet nie muszę z tobą rozmawiać by to wiedzieć i nawet nie wmawiaj
  • Odpowiedz
@itsoverforme32445:

"Baby leco tylko na hajs/na wzrost/na agresywnych sebiksów więc ja nie mam szans więc nawet nie będę wchodził w jakiekolwiek interakcje z kobietami"

Dzięki temu nie ma możliwości zweryfikowania własnych poglądów i są jakby w statusie ochronnym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie warto się wdawać w bójki bo życie to nie film czy zabawa. Jeden zbyt mocny cios, walnięcie głową w krawężnik i możesz kogoś zabić lub zrobić z niego warzywo, albo sam tak skończyć. Najlepiej nosić gaz, żeby w razie w prysnąć i uciekać.
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: czyli męska agresja to jest to samo co babska z tym że dochodzi brak blokady w postaci obaw przed konsekwencjami w postaci wpierddolu od silniejszego?

To dlaczego u facetów pojawia się agresja gdy kobieta im szczerze mówi, bez awantury, co jej w nim nie pasuje, mimo iż sam oczekiwał, że będzie asertywna i szczera?

I o jakich postach mówisz xd
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: dlatego, że kobieta odrzucając faceta i wymieniając za co atakuje jego słabości i niedoskonałości. Z jednej strony to logiczne, że jak chciał odpowiedzi szczerej to ją dostał ale z drugiej mężczyzna też jest emocjonalną istotą, tak samo jak kobieta. W dodatku na nas też ciąży ,,problem przekazania genów", a kobieta mówiąc, że odrzuca go ze względu na jakieś cechy mówi jednocześnie ,,nie jesteś wart rozmnożenia, w mojej ocenie Twoja
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus:

"Baby leco tylko na hajs/na wzrost/na agresywnych sebiksów więc ja nie mam szans więc nawet nie będę wchodził w jakiekolwiek interakcje z kobietami"

Dzięki temu nie ma możliwości zweryfikowania własnych poglądów i są jakby w statusie ochronnym.

A ja wchodze w interakcje z kobietami i potwierdzam, że kobiety pociąga wzrost, majątek i agresja (nie tylko i nie głównie, ale też i bardziej niż np. empatia, czy te mityczne pasje).
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi:

Czyli nie ważne co kobieta zrobi to i tak będzie źle xD

Odrzuci faceta i powie mu szczerze że jest np za niski - hurr durr może zostać nawet zabita dlatego, że wytknęła niedoskonałości temu
  • Odpowiedz