✨ Autor wpisu (OP): @sylben: przede wszystkim to jestem zaradny bo: mam własne mieszkanie w Warszawie bez kredytu, własnych samochód, własny motocykl, spore oszczędności, wyższe wykształcenie i dobrze płatną pracę. Miłego dnia.
Anonim (nie OP): Zaradność ty bycie imprezowym dynamiczniakiem, który wie gdzie iść coś dobrego zjesc, zna fajne miejsce na piwko, ma mnóstwo znajomych a nie wartości materialne xD @choochoomotherfucker o jak zawsze w takim watku pojawiasz się ty, typowa pick me girl o jaka ty jesteś inna niż wszystkie xd
Anonim (nie OP): @choochoomotherfucker ty nie twierdzisz, że jesteś inna niż wszystkie, tylko co chwilę piszesz komentarz "he he, to chyba nie jestem kobietą"
✨ Autor wpisu (OP): @AlienFromWenus: jakie to ma znaczenia czy świadomi INICJUJĄ agresywne zachowania, czy dlatego bo są walnięcie i nadają się do Tworek? Jak ktoś jest inicjatorem agresji (nie mylić z osobą, która się broni agresją przed agresorem) i jak jakiemuś różowemu się to podoba, to dla mnie są to zwykłe zwierzęta niewarte splunięcia.
@choochoomotherfucker: a potem cyk jeden z drugim naczytał się takich kocopołow że wszystkie i każda i potem mamy wysyp wysrywów w stylu "nigdy z kobietami nie rozmawiałem ale nie muszę bo dzięki wykopowi wiem jakie są i dlatego wolę być sam bo związki nie mają sensu i każdą będę odrzucał a jak dostanę depresji z samotności to i tak winne będą wszystkie kobiety z powodu ich natury" xd
@mirko_anonim: Nie warto się wdawać w bójki bo życie to nie film czy zabawa. Jeden zbyt mocny cios, walnięcie głową w krawężnik i możesz kogoś zabić lub zrobić z niego warzywo, albo sam tak skończyć. Najlepiej nosić gaz, żeby w razie w prysnąć i uciekać.
@mirko_anonim: czy oni są agresywni świadomie, sterują tą agresją, czy też wkurza ich każda bzdura i powinni najpierw leczyć się psychiatrycznie bo taka agresja nie jest normalna a oni uważają ją za rzecz przeszkadzającą im w życiu?
#rozowepaski uwielbiają zakapiorów, którzy wszczynają bójki są agresywni itp.
@mirko_anonim: Niektóre #rozowepaski. Mnie to bardzo odrzuca, widocznie jest ze mną coś nie tak, bo wiadomo, że największymi ekspertami od kobiet są wykopki xD
@mirko_anonim: ma znaczenie bo nie rozumiem dlaczego faceci są agresywni w sytuacjach nie wymagających agresji, czemu z własnej nieprzymuszonej woli robią sobie krzywdę w postaci nerwów i dlaczego mają za mało IQ by umieć powiedzieć sobie stop tylko zachowują się jak prymitywne zwierzęta? Czy oniesa swiadomi tego, walczą z tym, lubią to, czy myślą że każdy człowiek powinien taki być, a kto nie jest to ten jest chory? Cierpią przez
To koorwa nie bądź xD i co jak podbije do ciebie jakaś laska to jej powiesz wprost "nie jestem zainteresowany, jesteś kobietą a kobiety to prymitywne zwierzęta lecące na agresję a ty jesteś taka sama jak wszystkie, nawet nie muszę z tobą rozmawiać by to wiedzieć i nawet nie wmawiaj
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@choochoomotherfucker o jak zawsze w takim watku pojawiasz się ty, typowa pick me girl o jaka ty jesteś inna niż wszystkie xd
────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
──────────────
@mirko_anonim: Zdecydujcie się xD
@mirko_anonim: czy oni są agresywni świadomie, sterują tą agresją, czy też wkurza ich każda bzdura i powinni najpierw leczyć się psychiatrycznie bo taka agresja nie jest normalna a oni uważają ją za rzecz przeszkadzającą im w życiu?
@mirko_anonim: Niektóre #rozowepaski. Mnie to bardzo odrzuca, widocznie jest ze mną coś nie tak, bo wiadomo, że największymi ekspertami od kobiet są wykopki xD
@mirko_anonim:
To koorwa nie bądź xD i co jak podbije do ciebie jakaś laska to jej powiesz wprost "nie jestem zainteresowany, jesteś kobietą a kobiety to prymitywne zwierzęta lecące na agresję a ty jesteś taka sama jak wszystkie, nawet nie muszę z tobą rozmawiać by to wiedzieć i nawet nie wmawiaj