Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +109
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
ordynarny_cham +204

@mirko_anonim: czy oni są agresywni świadomie, sterują tą agresją, czy też wkurza ich każda bzdura i powinni najpierw leczyć się psychiatrycznie bo taka agresja nie jest normalna a oni uważają ją za rzecz przeszkadzającą im w życiu?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
──────────────
@mirko_anonim: Niektóre #rozowepaski. Mnie to bardzo odrzuca, widocznie jest ze mną coś nie tak, bo wiadomo, że największymi ekspertami od kobiet są wykopki xD
@mirko_anonim:
To koorwa nie bądź xD i co jak podbije do ciebie jakaś laska to jej powiesz wprost "nie jestem zainteresowany, jesteś kobietą a kobiety to prymitywne zwierzęta lecące na agresję a ty jesteś taka sama jak wszystkie, nawet nie muszę z tobą rozmawiać by to wiedzieć i nawet nie wmawiaj
"Baby leco tylko na hajs/na wzrost/na agresywnych sebiksów więc ja nie mam szans więc nawet nie będę wchodził w jakiekolwiek interakcje z kobietami"
Dzięki temu nie ma możliwości zweryfikowania własnych poglądów i są jakby w statusie ochronnym.
To dlaczego u facetów pojawia się agresja gdy kobieta im szczerze mówi, bez awantury, co jej w nim nie pasuje, mimo iż sam oczekiwał, że będzie asertywna i szczera?
I o jakich postach mówisz xd
A ja wchodze w interakcje z kobietami i potwierdzam, że kobiety pociąga wzrost, majątek i agresja (nie tylko i nie głównie, ale też i bardziej niż np. empatia, czy te mityczne pasje).
Czyli nie ważne co kobieta zrobi to i tak będzie źle xD
Odrzuci faceta i powie mu szczerze że jest np za niski - hurr durr może zostać nawet zabita dlatego, że wytknęła niedoskonałości temu