@mirko_anonim: częste. Pamiętam jak kiedyś szły 2 takie przede mną i głośno rozmawiały. Jedna mówiła właśnie, że jak jej nawigacja mówi "skręć w lewo/prawo" to ona nigdy nie wie która jest która. Na to druga
Ja nie mam z tym problemu. Pamiętam, że ten pierścionek mam na prawej a ten na lewej
@mirko_anonim: zgadzam się, swojej muszę pokazać palcem/całą ręką, a najlepiej złapać i delikatnie skręcić kierownicą, dopiero jest reakcja "aa, to w tę stronę" :D Nie wiem z czego to wynika i nie mam pojęcia jak przez ~15 lat nie miała stłuczki czy nawet obcierki...
@mirko_anonim: Najprostszy sposób nauczenia która lewa, która prawa. Tylko w lewej ręce wyciągnięty palec wskazujący i kciuk tworzą literkę "L". Jak się tego nie nauczy, niech odda prawo jazdy.
Pamiętam jak kiedyś szły 2 takie przede mną i głośno rozmawiały. Jedna mówiła właśnie, że jak jej nawigacja mówi "skręć w lewo/prawo" to ona nigdy nie wie która jest która. Na to druga
Nie, to nie żart xD
Nie wiem z czego to wynika i nie mam pojęcia jak przez ~15 lat nie miała stłuczki czy nawet obcierki...
Nie posadzisz kobiety twojej za kierownicą auta twego, chyba że źle życzysz kobiecie i jeszcze gorzej autu.
źródło: image_2023-05-07_011250527
Pobierz@Invisiblinio: musiałyby wpierw wyjechać z parkingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)