@mirko_anonim: Raz odrzuciłem ofertę w naprawdę dobrej firmie (czego żałuję, wybrałem gorzej z perspektywy czasu) i napisali mi, że jak zmienię zdanie, to mam dać znać
@mirko_anonim: to tak jakby, troszeczkę gorzej :) Przeczytaj dokładnie umowę, pogadaj o tym na stronie z jakimś managerem. Smród na pewno po tobie pozostanie, ale może da się odejść bez konsekwencji prawnych i finansowych.
✨ Autor wpisu (OP): @NieBendePrasowac Ale jakie konsekwencje prawne i finansowe? Przecież można nawet po rozpoczęciu pracy złożyć wypowiedzenie tego samego dnia i okres wypowiedzenia będzie wynosił 3 dni. Ten smród nie kwestionuję, zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to coś pięknego
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Przeczytaj dokładnie umowę, pogadaj o tym na stronie z jakimś managerem. Smród na pewno po tobie pozostanie, ale może da się odejść bez konsekwencji prawnych i finansowych.
Ale jakie konsekwencje prawne i finansowe? Przecież można nawet po rozpoczęciu pracy złożyć wypowiedzenie tego samego dnia i okres wypowiedzenia będzie wynosił 3 dni.
Ten smród nie kwestionuję, zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to coś pięknego
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·