Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Stałeś się prawie wzorowym obywatelem, jeszcze dzieciaczki, zona, dom na kredyt i będziesz idealnym trybikiem, zindoktrynowanym tak jak kapitan państwo kazał. Śmieszne i smutne zarazem, ze sam musiałeś za poprawna indoktrynacje zapłacić.
Jak tak dalej pójdzie będziesz wyglądał na szczęśliwego żyjąc w sposób, którego nienawidzisz.
Dobrze, ze to widzisz i nawet wiesz czego ci potrzeba do prawdziwego szczęścia.
W sumie to nawet nie trzeba odpowiadać na pytanie z ostatniego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli nie jest to bait, to mocno zazdroszczę. Ja jestem w punkcie, który ty opuściłeś. jestem zapuszczony, schorowany, zdołowany i bez perspektyw. Najgorsze jest to, ze nie wiem jak to zmienic. jestem nieszczęśliwy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > Anonim (nie OP): Możesz wyjść z przegrywu ale przegryw z ciebie nigdy
@mirko_anonim: Ale widzisz, wiem, że otagowałem tag przegryw, ale nie czułem się takim typowym przegrywem. Mam cechy wspólne ale nie mam strachu przed ludźmi, jestem wyszczekany, chamski, mówię co myślę, nie ważne czy to kasjer w sklepie czy mój szef. Nie wstydzę się, nie krępuje. Potrafię manipulować ludźmi. Laski same do mnie lgną,
  • Odpowiedz