Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: myślałem, że to będzie wywód jakiegoś 30-35 latka, a Ty masz 26 lat i niedawno skończyłeś studia XD Masz może z 2-3 lata opóźnienia względem rówieśników, ale przecież to nic straconego. Tak jak pisze @Big_Fomo, startuj na jakiegoś juniora w korpo, jeśli dobrze radzisz sobie z liczbami i danymi, a potem z czasem wszystko pójdzie już z górki i albo będziesz powoli awansował albo sam zdecydujesz, żeby
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Big_Fomo: Znam właśnie, tylko bardzo łatwo zapominam języka w gębie i w stresie często mi zaczynają wypadać z głowy słowa. Kiedy piszę z anonami po forach o erpegach albo innych pierdołach to nie ma najmniejszego problemu, ale podczas spotkania z rekruterką (dlaczego to zawsze muszą być kobiety btw) nagle mam problem z najbardziej podstawowymi sformułowaniami.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Ehh, na rodziców mówiących takie rzeczy to trzeba mieć po prostu w------e. Skoro ty masz problemy, to oni na pewno idealni nie byli.

Każdy ma swoją perspektywę na życie i co innego w głowie. Dla jednych problemem będą słabe relacje z żoną po wieloletnim związku, dla innych samo zagadanie do kobiety. Jedyne, co możesz robić, to próbować dalej, bo nie masz nic do stracenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No co moge poradzic, musisz probowac do upadlego. W koncu trafisz na kogos dla kogo nie bedzie to problem. Co wiecej wiele lat temu w korpo dla ktorego pracowalem w Krakowie, w pewnym momencie przyjeli kilka osob z urzedu pracy na jakies dotowane stanowiska. Byla jakas kobieta co nie umiala ani w komputery ani jezyka, ale dali jej jakies bzdurne rzeczy do robienia i powoli ogarniala. Moim zdaniem jezyk
  • Odpowiedz