Aktywne Wpisy
zibizz1 +266
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz
Rad-X +8
Czy puścilibyście na wesele żonę gdyby dostała zaproszenie jako osoba towarzysząca od kolegi?
#zwiazki #kiciochpyta
#zwiazki #kiciochpyta

Miała być Świdnica, jednak instynkt stadny zwyciężył i pierwotny plan został chwilowo zarzucony. Ponieważ towarzystwo ociągało się z godziną wylotu stwierdziłem, że walnę sobie wcześniej pięćdziesiątkę na rozgrzewkę (w kilometrach, ma się rozumieć), co w połączeniu z właściwą setką miało dać całkiem sympatyczny wkład do Równika. Nie przewidziałem jednak, że brouter aż tak szczodrze sypnie piachem pod koła, bo trasa to taki mocny gravel+ - nie obyło się bez pchania rowerów przez chaszcze, jazdy szlakami, które w białym kwadraciku nie dorobiły się jeszcze własnego kolorku, skakania przez kałuże z rumakami na plecach czy driftów po piaskownicach na polnych drogach. Mam wrażenie, że terenu było tu znacznie więcej, niż asfaltu, ale w końcu od czego są szersze oponki i ładna pogoda :) Wycisk był solidny, ale zdecydowanie warto było, cała ekipa wróciła zadowolona.
A ta dodatkowa jedyneczka to symboliczna cegiełka mojego mniejszego kilometrojada :) Sporo wysiłku kosztowało mnie bieganie kolejnego dnia, ale misja zakończyła się sukcesem: nauczyłem młodego kręcić, jest nas magiczne n+1 :D
#rowerowyrownik #rower #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: mapka
Pobierzźródło: pics
PobierzMogę ci jakąś traske narysować jak chcesz.
Tak z resztą pijaków jeździmy endurówkami na Ślęże/Radunie :D