Będziesz musiała pogodzić się z pewnymi nowymi sytuacjami i sposobami życia. Nie szukaj "normalności" na siłę, bo zawładną Tobą frustracje. Z czasem to, co dziś wydaje się dziwactwem, będzie czymś codziennym, przestaniesz przejmować się różnicami czy je zauważać. Znajdź swój komfort życia od nowa. Radzisz sobie z trudną sytuacją, pewnie której większość ludzi nie doświadczy. Radzisz sobie i to jest najważniejsze.
✨️ Autor wpisu (OP): > Ale w jakim sensie zwariowałaś? W takim, że jestem w stanie zaakceptować życie w pieluchach. Jak myślę o tym na logicznie - bez emocji i bólu - to jest to nierozsądne, że 25 letnia dziewczyna rozważa taką opcję. Ale z drugiej strony ja naprawdę nie mam obecnie sił na walkę na tak wielu frontach :(
Bo co możesz poradzić, że twój organizm się popsuł przez ten wypadek?
W takim, że jestem w stanie zaakceptować życie w pieluchach. Jak myślę o tym na logicznie - bez emocji i bólu - to jest to nierozsądne, że 25 letnia dziewczyna rozważa taką opcję.
To co masz się nie zgadzać i w jakiś sposób manifestować to światu? Innego wyjścia nie masz i im szybciej to zaakceptujesz tym lepiej dla Ciebie, bo przestaniesz sobie tym głowę zajmować i skupisz się na
Będziesz musiała pogodzić się z pewnymi nowymi sytuacjami i sposobami życia. Nie szukaj "normalności" na siłę, bo zawładną Tobą frustracje. Z czasem to, co dziś wydaje się dziwactwem, będzie czymś codziennym, przestaniesz przejmować się różnicami czy je zauważać. Znajdź swój komfort życia od nowa. Radzisz sobie z trudną sytuacją, pewnie której większość ludzi nie doświadczy. Radzisz sobie i to jest najważniejsze.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Obczaj w google: "ABDL:
─────────────────────
źródło: images
PobierzW takim, że jestem w stanie zaakceptować życie w pieluchach. Jak myślę o tym na logicznie - bez emocji i bólu - to jest to nierozsądne, że 25 letnia dziewczyna rozważa taką opcję. Ale z drugiej strony ja naprawdę nie mam obecnie sił na walkę na tak wielu frontach :(
Dziękuje za taką perspektywę. Brzmi to rozsądnie.. choć zaakceptować ten stan jest naprawdę ciężko.
─────────────────────
To co masz się nie zgadzać i w jakiś sposób manifestować to światu?
Innego wyjścia nie masz i im szybciej to zaakceptujesz tym lepiej dla Ciebie, bo przestaniesz sobie tym głowę zajmować i skupisz się na
@mirko_anonim: Nie walcz na kilku frontach. Zrób listę tematów, zajmuj się nimi pojedynczo. Krok po kroku, w swoim tempie.