Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Ty sobie możesz uważać co chcesz, ale w tym wysrywie jest mnóstwo błędów myśleniowych i sygnałów że jesteś z-----y. Ty sobie tłumaczysz całą sytuację wysokimi zarobkami,a faktycznym problemem jest to żemasz zaburzenie narcystyczne, o którym sam zresztą piszesz. Ludzie się od Ciebie odwrócili bo zacząłeś się zachowywać jak s------l.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powiem ci po przeczytaniu tych reakcji na kupienie mieszkania, że to są normalne sprawy nad którymi nie ma się co załamywać
tak, ludzie są wścibscy, mało delikatni, zazdrośni, ale ty traktujesz to co mówią jak jakiś mały chłopczyk któremu chce się płakać że ktoś go nie pogłaskał po główce :)

np. koleżanka pyta cię "a dlaczego nie kupiłeś mieszkania 3 pokojowego?" to uważasz za jakąś złą reakcję?
gdybyś kupił 3-pokojowe to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najlepiej mówisz że porzuciłeś znajomych a potem że gdzieś ci znajomi zniknęli. Może zachowałeś się jak burak który się dorobił i wypiąles się na ludzi którzy byli z tobą jak nie byłeś bogolem. Bez urazy, nie oceniam ciebie, nie znam ciebie, nie znam sytuacji, przeczytałem kawałek i jako że nie wiem to się wypowiem.
  • Odpowiedz
Większość znajomych odeszło ode mnie automatycznie (dorobiłem się nowego auta oraz nowego mieszkania) i nagle przestali się odzywać lub mnie zablokowali gdy o tym się dowiadywali jak kupiłem mieszkanie bez kredytu.

@mirko_anonim: Przecież z tego co piszesz, to ty sam zacząłeś się separować od wszystkich ludzi i po prostu z czasem wyłożyli na ciebie lachę, jak się nie odzywałeś i nie odbierałeś telefonów xD
  • Odpowiedz