Anonim (nie OP): 1. Zdarzyło mi się oglądać wspólnie z partnerką, możliwe, że też czasem jak ktoś podeśle mi coś na zasadzie śmiesznego/dziwnego itp 2. Nie, jeśli jestem zaspokojony to nie czuję takiej potrzeby 3. Póki nie sprawdzę, póty nie mam takiej pewności ;) 4. No pewnie, że tak, swojej kobiecie powtarzam, że to koleżanki "o które nie musi się martwić" 5. To chyba normalne, że czasem ludzie się do siebie uśmiechają, to czy uważam
Anonim (nie OP): Lvl 36 here, 5 lat w związku w tym 2 narzeczeństwa
1. Tak. Czasami we dwoje. 2. Oczywiście. Jednak uważam, że jakby doszło co do czego, to nie poszedł bym na "lewiznę". 3. Utrzymuję kontakt z kobietami, które mi pasują pod kątem zachowania - nie mam pojęcia czy by mnie chciały w łóżku. Oczywiście męskie ego podpowiada, że jeszcze jak! xD 4. Nie. Media społecznościowe to największe oszustwo pod kątem
@mirko_anonim: zamiast zadawać te pytania i czekać na odpowiedzi które nic nie wniosą do twojego życia lub je tylko skąplikują bardziej postaraj się zadbać o dwie sprawy u chłopa: o pełny brzuszek i puste jajka
2. Nie, jeśli jestem zaspokojony to nie czuję takiej potrzeby
3. Póki nie sprawdzę, póty nie mam takiej pewności ;)
4. No pewnie, że tak, swojej kobiecie powtarzam, że to koleżanki "o które nie musi się martwić"
5. To chyba normalne, że czasem ludzie się do siebie uśmiechają, to czy uważam
1. Tak. Czasami we dwoje.
2. Oczywiście. Jednak uważam, że jakby doszło co do czego, to nie poszedł bym na "lewiznę".
3. Utrzymuję kontakt z kobietami, które mi pasują pod kątem zachowania - nie mam pojęcia czy by mnie chciały w łóżku. Oczywiście męskie ego podpowiada, że jeszcze jak! xD
4. Nie. Media społecznościowe to największe oszustwo pod kątem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
2. tak
3. nie
4. nie
5. nie
6. nie, najwyżej jakiś komplement koleżance jak ładnie wygląda, ale to
1. Tak
2. Tak
3. Nie