Aktywne Wpisy

seniorwykopek +636

Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz

Może mi ktoś wytłumaczyć co kieruje kobietami, że są takie dla mnie? Jestem 33-letnim facetem który nigdy... TAK NIGDY nie miał dziewczyny! :( No i teraz pytanie CZYM JA ZAWIODŁEM u tej płci, że tak jest a nie inaczej? ;(
Wyglądem? Są 10x a nawet 100x brzydsi ode mnie w związku.
Charakterem? Jestem miły i czuły dla kobiet. Potrafię je mocno kochać oraz dać im wszystko to co im potrzebne.
Wykształceniem? Wyższe II stopnia
Stanowiskiem? Kierownicze
Zarobkami? 2,5 średnich krajowych
Pewność siebie? Na moim stanowisku to podstawowa podstawa
A-----l i p-------y? Nie i nie
Do tego własne nieruchomości ( !)
Oprócz tego mam wiele innych zalet których tutaj nie przedstawię. Moje wady? Brak. Nigdy dziewczyna mi nie wytknęła jakiejkolwiek wady. Ale też nie chciała ze mną być. Poznaję tyle kobiet w życiu i z każdą dzieje się to samo :( idzie się załamać ;( Co może być w takim razie ze mną jeszcze nie tak?
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może jednak przemyśl ten brak wad. To, że żadna wprost nie wytknęła, nie oznacza że ich nie masz. Zawsze jest też opcja, że zlewałeś lub nie zauważałeś delikatnych sugestii na ten temat
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: kolego, jak ona cię zapraszała na herbatę to nie chodziło o herbatę, koleżanki nie myślą tak jak koledzy cieszem się że pomogłem xd
Co oznacza wykrzyknik? Bo nie zrozumiałem.
Pycha jest niewątpliwie wadą.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: kobiety obecnie nie lubią miłych gości. Nawet jeśli twierdzą że lubią, to tak nie jest. Miłych gości lubią samotne matki i przechodzone singielki lvl35+
@mirko_anonim: no i wuj. lvl49 here, poznaję masę kobiet, wyjątkowych i wartych uwagi znam zaledwie kilka. Przez prawie 50 lat. Reszta to szrot.
Po pierwsze to jak ty siebie oceniasz może znacznie odbiegać od tego co widzą w tobie kobiety.
Po drugie w tym wieku bardzo ciężko kogoś poznać poza apkmi randkowymi na których faceci są na bardzo mocno straconej pozycji
@kosmita: Obecnie? To kiedyś było inaczej?
@mirko_anonim: sam sobie odpowiedziałeś. Chłop to ma być chłop, nie słuchaj tam loszek co mówią, że one to chcą czułego faceta, bo zwykle potem i tak okazuje się, że mają normalnego, męskiego chłopaka/męża, a tych "czułych" mają za kolegów i nic więcej.
a kobiety nie potrzebują faceta, tego nie przeskoczysz
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Reszta to taki ściek którego nie da się czytać. Znam takich nudziarzy (do tego toksyków) którzy mają dziewczynę. Więc jak nie trafiacie z wyglądem - tak i nie z byciem nudziarzem. Emocji to ja mogę spokojnie dostarczyć xD
───────────────
@mirko_anonim:
Masz odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)