Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Nie dostałem z domu nic, próbowałem pracować na dwa etaty ale tylko przypłaciłem tą głupotę zdrowiem i teraz patrzę bardziej realistycznie - szukam kobiety do związku z własnym mieszkaniem tak żeby mieć gdzie mieszkać i nie płacić za wynajem / kredyt i w tym czasie może coś odłożyć. Wstępnie myślę że powinna mieć własne mieszkanie (nie piętro w domu rodziców itp.) i w miarę nie problematycznych starych. Doradzicie coś więcej? Na co zwrócić uwagę? Przymknąć oko na urodę i brać paszteta? Sam z urody jestem 6/10, mam 31 lat.
#zwiazki #zycie #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To nie wiem jak Ty pracujesz. Ja po 5 latach pracy po studiach kupiłem sobie mieszkanie.
A teraz jak pracuję na dwa etaty - myślę o kupnie mieszkania w wojewódzkiej miejscowości i to w znacznie mniej niż 5 lat.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
Jest małe XD jak huop chce babę z własnym mieszkaniem by nie płacić za czynsz.
Ale #blackpill tkwi w tym że odwróconą sytuację - huop ma własne mieszkanie, a ona u niego mieszka bez płacenia - większość bab postrzega za normalną.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Własnie sobie policzyłem i żyjąc jak asceta, bez ubrań, bez wynajmu, bez jedzenia, bez picia, bez paliwa na dojazd, bez lekarza, bez ubezpieczenia musiałbym pracować 7 lat na mieszkanie xD
  • Odpowiedz