Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Teraz 40% par poznaje się online dane z 2020 roku można znaleźć w nacie
@Pandillero: Mitem jest uważanie że znajomi są potrzebni do poznawania dziewczyn, jak nie jesteś najbardziej popularnym samcem tylko celem heheszków to znajomi Ci nie pomogą a już na pewno nie pomogą jeśli są od Ciebie sporo atrakcyjniejsi. Tak to działa min na studiach.
Jest masa kursów dla singli
@navaare: jak zależy ci na poznaniu laski na jeden wieczór to zgodze sie
Niestety, tinder zniszczył rynek - to kobiety wybierają kogo chcą, a faceci w większości mogą najwyżej popatrzeć.
Kobiet jest mało, facetów znacznie więcej, rywalizacja kosmiczna - takie czasy, a ty nie masz żadnego wpływu czy kobieta jutro zmieni zdanie czy nie. Więc twój dystans jest jak najbardziej służszny. Dzisiaj jesteś ty,
@navaare: Te dane może dotyczą USA ale nie naszego kraju. Tutaj faktycznie w zdecydowanej większości przypadków jedynym i słusznym kanałem żeby poznać kandydatkę na żonę są bliższe lub dalsze grona znajomych. To najlepszy i najbezpieczniejszy kanał. W internecie jest ten problem że nie wiadomo kto jest po drugiej stronie a w naszym kraju co do zasady
Nie bo w Polsce 30% par nie poznawało się do ~2010 na dyskotece a Covid ani internet absolutnie nie miał wpływu na to jak się ludzie poznają a w Polsce
Bo w internecie możesz w setki w chwilę gości oblecieć w porównaniu do 1nego wyjścia albo jakichś randomowych znajomych z urodzenia którymi masz się spotykać po to żeby znaleźć sobie dziewczyną hahaha dobre
Jesteś dziadersem bez umiejętności syntezy czasów bieżących i możliwości jakie są używane bo ludzie na pewno będą stać w miejscu zamiast upraszczać
Właśnie wyszło że nie potrafisz sam inwestygować kto kim jest tylko potrzebujesz feedbacku od kogoś kto albo będzie potencjalnie koloryzował albo podkopywał o opinię kimś, o ile w ogóle będzie się chciał wypowiadać wprost I w sumie jakoś więzi społeczne do tej pory nie były potrzebne tym 30% par które poznawały się