Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +260
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +353
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

@mirko_anonim: nie da się tego stwierdzić bez ustalenia, jaką część masy spadkowej dziedziczyły inne osoby uprawnione do zachowku poza Tobą. Jeżeli zsumujesz całą masę spadkową, obliczysz przypadający np. na żonę Taty udział i podzielisz przez 2, to wyjdzie Ci kwota, którą powinna dostać z tytułu dziedziczenia. Dolicz też do tego darowizny otrzymane za życia od spadkodawcy. Przy małżonku miej również na względzie, że
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Z drugiej strony ja mogę "szarpać" to co oni dostali xD
Tamta rodzina to typowe Qwy, bogaci i traktujący innych jak śmieci...
A co do tych obligacji (5510 sztuk) to one jak patrzyłem są 10 letnie i mają inflacyjne oprocentowanie 18% XD
Pozbądź się wszystkich pasożytów z życia i ciesz się swoim nowym życiem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
w testamencie jest, że obligacje są moje.
Co do ich majątku to już wiem, że ojciec wszystko przepisał przed śmiercią na rodzinkę. Ja nie mam raczej do tego nic.
Już dostałem jednego smsa, abym spadał na bambus XD
ach jeszcze musze zapłacić 19% podatku jakbym chciał ruszyć kasę, co mnie
Można i pewnie warto trochę poświętować i odpocząć. Ale pamiętaj o jednej rzeczy - 800 tysięcy to taka kwota która może być dla Ciebie prawdziwym lifechangerem, ale też może być czymś co Ci się rozejdzie w 3 lata i nie pozostanie po tym śladu.
Jeżeli całe życie byłeś biedny, to prawdopodobnie nie wiesz jak