Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja tylko napisałem do dziewczyny z roku zapytanie o to czy idzie na kawę i teraz na roku się ze mnie śmieją lub krzywo patrzą. Nic takiego przecież nie zrobiłem.

Próbuje przełamać strefę komfortu a spotykam się tylko z niepowodzeniami jeśli chodzi o ludzi. Wyjdź z inicjatywą mówią, a później ludzie na ciebie krzywo patrzą.
#wychodzimyzprzegrywu

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale jesteś pewien,że sobie nie wkręcasz? Zaproszenie na kawę to raczej nie jest coś czym by się ludzie interesowali, chyba,że coś innego odwaliłeś, tylko się nie przyzbnajesz. A też nie chce mi się wierzyć,że wszyscy z roku się śmieją, bo chyba laska nie zna wszystkich żeby im to opowiadać, chyba,że na roku macie 20 osób. No i skąd wiesz,że się śmieją z ciebie i krzywo patrzą? Pokazują cię palcem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli śmieją się z tak błahej rzeczy, to oznacza, że możesz mieć już przypisaną łatkę przegrywa. Tak to jest, że jesteś X, a nagle zaczynasz się zachowywać jak Y, to ludzie nagle nie zaczną cię widzieć jako Y, tylko zaczną się zastanawiać czemu X zachowuje się jak Y.
  • Odpowiedz