mirko_anonim mirko_anonim 27.05.2023, 15:53:31 5 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
BlackpillNaCalego BlackpillNaCalego 27.05.2023, 16:10:08 via Wykop 6 + @mirko_anonim: dlatego incele nie powinni płacić na te urwiska żadnych podatków
mirko_anonim mirko_anonim 27.05.2023, 16:19:57 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): @BlackpillNaCalego: ja nie płacę, bo od roku neet (tak szukam pracy, ale nigdzie mnie chcą, mimo, że po studiach jestem i bootcampie). No chyba, że płacę w podatku vat i akcyzie za paliwo. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91
mirko_anonim mirko_anonim 27.05.2023, 17:19:25 via mirko.proBOT 2 + Anonim (nie OP): Biednym przegrywom nigdy nie nudzi się z anonimowych wysrywów pisać. Najgorsze że oni w te brednie wierzą. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi
jxvbqw jxvbqw 27.05.2023, 18:51:31 via Wykop 0 + @mirko_anonim: chad>>>>wykopowy incel piszący wysrywy z anonima
@BlackpillNaCalego: ja nie płacę, bo od roku neet (tak szukam pracy, ale nigdzie mnie chcą, mimo, że po studiach jestem i bootcampie). No chyba, że płacę w podatku vat i akcyzie za paliwo.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi