Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ja za Twoja jedna wyplate zylbym lekko 3 lata i robil social skille. Anyways, i tak to robie. Kosztuje to czasu, energii, zangazowania. Czytania, notowania, wyciagania wniskow, nauki. M isie #!$%@? w glowie zmienilo, sporo nadrobilem, sporo sie tez zmienilem na plus, ale stalo sie to ksoztem zarobkow
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Anon_kun
Mechatronika i Informatyka. Nie mam raczej depresjii, po prostu wypalenie stykow nie pozwala mi sie cieszyc czymkolwiek, widze bezsens tego wszystkiego?

Ktos sie tam cieszy z jakiegos badziewia czy jest szczesliwy w zwiazku a ja sie zastanawiam: czyz on albo ona nie wie ze to sie skonczy za pare lat?

Po co sie cieszyc teraz czyms skoro juz jest zapisane w przyszlosci ze to sie skonczy?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Średnio inteligentny człowiek by wyszedł z tego, dobry psycholog i ciut chęci. Przegrywy jednak lubią sobie wmawiać, że nie ma szans na zmianę bo oni są z-----i itp. Nawet mi cię nie żal.
P.s dobrze, że nie napisałeś, że przez wzrost przegrałeś życie jak połowa ułomnych z tagu przegryw.

• Odpowiedz