Aktywne Wpisy

Sharazsugar +1
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@jxvbqw: te co mają (tak jak węgiel) to u nich też ojciec nie ma nic do gadania, bo inaczej to by była opresja w stosunku do kobiet i patriarchat. No i jest jak jest, a potem jedna z drugą zostaje samotną matką na którą wszyscy w podatkach muszą tyrać. A dolicz do tego jeszcze konsekwencje wychowywania się bez ojca.
──────
@CloudSpanner: i właśnie takich powinno się kastrować by swoich antyspołecznych genów psychopaty nie przekazali przypadkiem dalej i nie przyczyniały się do rozpadu cywilizacji. Bo tylko związki monogamiczne oparte o wierność są gwarantem trwania cywilizacji.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord