Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#wazektomia
Jesteśmy już jakiś miesiąc po zabiegu, opuchlizna, rana - wszystko zagojone. Sprawność wróciła- już nic nie ciągnie, wszystko super.
Tyle że jedno jajko już normalnie jest luźne, skóra już luźniejsza, wiadomo
A drugie jajo jakby było wyżej przytwierdzone - jest twardsze i nie porusza się tak luźno - trochę jakby dalej było opuchnięte - no ale nie jest. Takie "ściśnięte" jakby.
Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć, ale spotkaliście się z czymś takim po zabiegu? Jest się czego bać?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest się czego bać?

@mirko_anonim: Jeśli się boisz już jesteś niewolnikiem.
A jeśli wolisz zadawać pytania randomom z internetów niż typowi, który robił ci zabieg, to nie powiem kim jeszcze jesteś xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm: @mirko_anonim
Nie wiedziałam, że kogoś to aż tak oburzy. Antykoncepcja dotyczy związku, dwóch osób, nie widzę nic złego w takim określeniu, widocznie mamy na to inne spojrzenie i odczucia do takiego stwierdzenia, bywa
@wryty ya, ale mimo wszystko to nie tylko kwestia ułożenia, jest taki ścisk po prostu, zmieniło się to po zabiegu, ale juz jest lepiej, więc to pewnie kwestia tego,
  • Odpowiedz
Antykoncepcja dotyczy związku

@mirko_anonim: operacja na twoich jajach dotyczy związku? Zastanów sie czy Ci ich nie amputowali. Dziś masz dziewczynę, jutro nie będziesz miał. A mozgu już dawno nie masz, bo ci dziewczyna zabrała. Nie ma ciebie, jesteście WY XDDDD
  • Odpowiedz
@wryty: niech se maja co chca. Spajanie kilku osób w jedna to patologia umyslowa.
To sa JEGO JAJA. Jemu dyndaja. Tutaj nie ma MY, WY. JEST ON

Tak samo mnie triggeruje jak ktos mowi o osiagnieciach / problemach swojego dziecka per MY. My zrobilismy, my przyszlismy.
To zabiera mu poczucie odrebnosci, indywidualonosci, wlasnosci siebie.
Rodzic jest po to zeby wspierac nowego czlowieka w zyciu i eksploracji swiata, a nie zawlaszczac
  • Odpowiedz