Wpis z mikrobloga

i tak lepsza niż Donatello z Biedronki.


@damianooo8: sama prawda, nie rozumiałem fenomenu tego czegoś parę lat temu, a te pizzo-zapiekanki są spoko, mają taki fajny warzywny posmak, dawno nie jadłem aż mi op smaku narobił xD
  • Odpowiedz
@Lucky_Butterfly: w sumie to nie jadłam takiego gotowca, ale zawsze jak moja mama robiła pizzę, to własnie tak "po polsku", grube ciasto, #!$%@? wszystkiego, i ser NA WIERZCHU, żeby się to wszystko uparowało pod serową pierzynką i żeby Ci podniebienie odpadło od oparzeń
  • Odpowiedz
@Lucky_Butterfly: #!$%@? właśnie mi przypomniałeś o tym wykwintnym daniu. Kupujesz taką pickę za 10zł + kilka plasterków wędliny i kilka plasterków sera, zapiekasz i kolacyjna jak ta lala.
  • Odpowiedz