Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kobieta może mówić jedno, a robić coś i myśleć całkowicie innego

Nie chcę być dla Ciebie niemiły, ale jesteś głupkiem jeśli serio uwierzyłeś, że laska które nigdy z innym nie była nie będzie chciała spróbować jak to jest.
Bardzo łatwowierne podejście. Prawdopodobnie gdy się już wysłacze to będzie chciała do Ciebie wrócić, od Ciebie tylko zależy czy pokażesz że masz szacunek do siebie i powiesz żeby spylała czy okażesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może oboje byliście jak kłody ( ͡° ͜ʖ ͡°)

radę mam taką że sam widzisz że kobieta coś mówi, a z tyłu głowy już ma inny plan

nie ma sensu się żenić a tym bardziej pchać się w dzieci, bo byś teraz miał 10x większy problem. Jeżeli nie masz swojego mieszkania, to załatw to przed ślubem.

Na twoim miejscu bym teraz wchodził w przelotne związki,
  • Odpowiedz
Nie chcę być dla Ciebie niemiły, ale jesteś głupkiem jeśli serio uwierzyłeś, że laska które nigdy z innym nie była nie będzie chciała spróbować jak to jest.

@WedkaKrillsona: Ale jak to? Przecież na tagach przegrywy i pille piszą, że najlepiej dziewicę, bo ilość partnerów skorelowana jest z rozpadem związku ( ͡º ͜ʖ͡º)

@mirko_anonim Związki się kończą i tyle. Nikt cię tutaj nie oszukał najprawdopodobniej
  • Odpowiedz
Przede mną nigdy nie była w związku. Twierdziła, że szukała kogoś wyjątkowego i znalazła mnie. Jako powód rozstania podała deficyt doświadczeń łóżkowych. Stwierdziła, że chciałaby spróbować jak to jest z kimś innym

@mirko_anonim: szukanie dziewicy:
Rzeczywistość
Vs
Oczekiwania wykopków
  • Odpowiedz