Anonim (nie OP): To sobie przestaw w głowie, bo życia nie ułożysz. Myślę, że szara myszka przeżyje jakoś bez extra uniesień w łóżku, Ty też pewnie z czasem sam się przestawisz, na ostrzejsze doznania.
✨️ Autor wpisu (OP): @Kotdog po to ten temat zalozylem, bo nie wiem co wybrac. idealnie byloby miec zwiazek z przyjaciolka i kochanke z borderem ale tak sie nie da. chcialem poradzic sie kogos kto mial/ma podobne rozkminy
@mirko_anonim: skojarzyło mi się to z tym memem xD jakieś fajniejsze akcje z borderką?
co do pytania to nie pomogę, nie wiem czemu ale ja czuję smutek, normalnie, przygnębia mnie to, że laska by tak chciała, nie wiem czemu tak mam, wierzę w ideały może
Anonim (nie OP): @interpenetrate mnie tez to przygnebia nie wiem dlaczego ale tylko z normalna dziewczyna w zwiazku. Borderki kocham szmacic i najgorsze jest to ze normalne laski tez to kochaja ale ja nie potrafie z nimi xD Bylo duzo akcji ale nie bede tu pisal, bo wie ze tu siedze.
@mirko_anonim: nie to że jestem jakimś specjalistą od tematu, ale pomyślałem trochę i może tak: Zakładam że w praniu wygląda to tak, że ona ma ochotę żebyś coś tam zrobił typu bicie po ryju albo pissing a Ty tak czujesz się że jak masz na nią potem jak na materiał na żonę patrzeć, a tak ją postrzegasz? Ogólnie to jest mirroring Twoich nadziei. U Ciebie pojawia się rozłam pomiędzy tym co myślisz
✨️ Autor wpisu (OP): @interpenetrate ona chce byc poniewierana w lozku ale z twarzy i zachowania mi to do niej nie pasuje, bo to taka szara myszka grzeczna i nie mam z nia na to ochoty. Nawet jak to robie, to to nie to samo co z borderkami, nie czuje tego. Moze narcyzm tak, a co to ma wspolnego?
Myślę, że szara myszka przeżyje jakoś bez extra uniesień w łóżku, Ty też pewnie z czasem sam się przestawisz, na ostrzejsze doznania.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
jakieś fajniejsze akcje z borderką?
co do pytania to nie pomogę, nie wiem czemu ale ja czuję smutek, normalnie, przygnębia mnie to, że laska by tak chciała, nie wiem czemu tak mam, wierzę w ideały może
źródło: obraz_2023-06-09_234802119
PobierzBorderki kocham szmacic i najgorsze jest to ze normalne laski tez to kochaja ale ja nie potrafie z nimi xD
Bylo duzo akcji ale nie bede tu pisal, bo wie ze tu siedze.
───────────────────
Zakładam że w praniu wygląda to tak, że ona ma ochotę żebyś coś tam zrobił typu bicie po ryju albo pissing a Ty tak czujesz się że jak masz na nią potem jak na materiał na żonę patrzeć, a tak ją postrzegasz?
Ogólnie to jest mirroring Twoich nadziei.
U Ciebie pojawia się rozłam pomiędzy tym co myślisz
Moze narcyzm tak, a co to ma wspolnego?
───────────
@mirko_anonim: no że cierp teraz za to jaki jesteś xd nie ma szarych myszek dla ciebie, wracaj do borderek xd