Aktywne Wpisy

adam-yxz +48
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +293

@mirko_anonim wybierz jedno
─────────────────────
· Akcje:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Brzydkie laski nie mają takiego brania, więc wolą sobie poczytać książkę czy pooglądać serial. Tak jak brzydki chłop woli posiedziec w domu i pograc w kąkuter.
Wiesz no jeśli ty jesteś typem mola książkowego, a laska jest imprezowiczka, to będzie zgrzytać :P
@moll: To niczego nie rozwiąże. Jak to się mówi, każda potwora znajdzie swego dewianta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli nie ma znaczenia, czy masz bardzo atrakcyjną czy nie, i tak może cię zdradzić.
Wszystko zależy od charakteru laski a nie jej wyglądu
No i pełna zgoda, że
@dzkeson: Do związku to chyba nawet lepsza ciut mniej atrakcyjna. Czysty pragmatyzm.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
Poznałem jakiś czas temu fajną rozowypasek 23 lata, mieszka z rodzicami pod miastem, pracuje w sklepie, wydawała się sympatyczną i ułożoną dziewczyną 9/10.
Stary jej uśmiech powodował miękkie nogi.
Rodzice ułożeni 30 lat małżeństwa, rodzeństwo też.
Czar prysł kiedy dowiedziałem się, jak to ujął jej brat "zmienia częściej chłopaków niż ja opony w samochodzie xD" i faktycznie coś zaczęliśmy kręcić ale widziałem, że koło niej kręci się cała masa
dziecko będą miały, ale tatuś dziecka ucieknie
─────────────────────