Anonim (nie OP): > @Kotdog: ale jak lód, albo mineta bez gumy, to jak jest z chorobami wenerycznymi? Oni się tam tak nie boją?
Osoby zarażone często specjalnie korzystają z prostytutek i robią to na złość, tak jak z całym stylem życia na krawędzi który prowadzą bo nic nie mają do stracenia, albo właśnie to stracili i dlatego tak żyją, często są to osoby z problemami psychicznymi. Korzystanie z
@mirko_anonim: Jestem ciekaw, czy nie obawiałeś się o możliwość jakichś nieprzyjemności z tytułu kontaktu ze środowiskiem przestępczym które na pewno trzyma łapę na sporej części tego biznesu?
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
@mirko_anonim: w sensie że zaproponuje ruchanie czy odwala jakąś manianę?
@mirko_anonim: Domyślam się, nie oznaczam, a zarazem w imieniu swoim oraz całej spoleczności SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA TEN WPIS.
Kilka pytań, które myślę mogą zainteresować co bardziej świadomych kolegów z
W ogóle taguj #gruparatowaniapoziomu
To jest najmądrzejszy post jaki widziałem na nowym wykopie
Osoby zarażone często specjalnie korzystają z prostytutek i robią to na złość, tak jak z całym stylem życia na krawędzi który prowadzą bo nic nie mają do stracenia, albo właśnie to stracili i dlatego tak żyją, często są to osoby z problemami psychicznymi. Korzystanie z
źródło: 85eb9be9db8ab87f9b1674ece731a6de_w200
Pobierz