✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cholibka rzucanie trawska nie takie proste jakby się mogło wydawać. Pierwsze kilka dni spoko loko ale im dalej w las tym ciemniej. Przydało by się kilka dni urlopu. Ale zaparłem się, mam nadzieję że jakoś wytrzymam. Poratujcie jakimiś dobrymi radami. #wykopjointclub
✨️ Autor wpisu (OP): @NoDayzOff jak długo będzie gorzej? Półtora tygodnia "już" za mną. Z robieniem czegokolwiek jest ten problem ze w sumie odkąd pauzuje to nie mam na nic weny. "Rzuciłem" nawet granie na plejce - odpalę, popatrzę chwilę i wyłączam...
@mirko_anonim: mordo to pewnie zależy indywidualnie od każdego, ale z tego co mi ziomek mówił, to po miesiącu najgorszy dupościsk puszcza. ale zawsze gdzieś tam w tle będzie. ja tak długich przerw nie robię, maks tydzień czasem żeby zbić tolerkę.
@mirko_anonim 2 tygodnie po taniości w Turcji, popijesz, poruchasz to zapomnisz. U mnie po 2 tygodniach głód praktycznie ustawał, problem tylko żeby nie zamienić na dłużej palenia na browara
✨️ Autor wpisu (OP): @Adicts e aż tak z Turcja to nie ( ͡°͜ʖ͡°) nie ciśnie mnie do powrotu póki co, nawet numerów do kolegów nie usuwałem, bardziej chodzi o to że czuje się jakbym miał od tygodnia kaca. Budzę się rano zmęczony, boli głowa i ogólnie na nic chęci nie ma. Jak to minie to już będzie gicior
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm robię to pierwszy raz, ale nie wyobrażam sobie rzucania etapami. Wydaje mi się że jak rzucam to rzucam I muszę sobie pokazać że to możliwe. W zasadzie tak po prawdzie to robię to jedynie ze względów finansowych więc "etapami" nie da mi oczekiwanego efektu hehe.
Polecam mix z MashUp soplówkę jeżowatą (Hericium erinaceus) + maczużnik bojowy (Cordyceps militaris) Albo z swansona w kapsułkach, tez ma spoko opinie a wychodzi sporo taniej. Na razie testuje od ponad tygodnia mashup, po miesiącu sprawdzę swansona.
Cholibka rzucanie trawska nie takie proste jakby się mogło wydawać. Pierwsze kilka dni spoko loko ale im dalej w las tym ciemniej. Przydało by się kilka dni urlopu. Ale zaparłem się, mam nadzieję że jakoś wytrzymam. Poratujcie jakimiś dobrymi radami.
#wykopjointclub
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────
Jak 15 lat paliles to (może to nie pedagogiczne) ale rozważyłbym etapowo rzucanie. I akceptacje porażek.
Tylko żebyś z nich miał lekcje i dążył do trzeźwości
────────────────────
soplówkę jeżowatą (Hericium erinaceus)
+
maczużnik bojowy (Cordyceps militaris)
Albo z swansona w kapsułkach, tez ma spoko opinie a wychodzi sporo taniej.
Na razie testuje od ponad tygodnia mashup, po miesiącu sprawdzę swansona.