Aktywne Wpisy

Qurvinox +32
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +187
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

@Korda: Na początek może napiszę, że nigdy nie korzystałem z Tindera (i podobnych aplikacji), no ale na czym to polega, chyba każdy wie.
IMO to jest nie tylko nienaturalny sposób na poznanie kogoś, ale on, paradoksalnie, to poznanie utrudnia (ułatwia poznawanie, ale nie poznanie). Dlaczego? Pomijam tak oczywistą sprawę jak to, że zdjęcia nigdy nie przedstawią całej prawdy, że
@abc-def: Tak jak ludzkość żyła przed wynalezieniem Tindera ;)
na tinderze takie rzeczy? XD (pytam bo nie byłem nigdy)
- niektóre przesuną przypadkiem w prawo
- niektóre się podniecają że mają dużo par, coś jak followersi na Instagramie. Nie mają zamiaru z Tobą pisać, chcą mieć tylko więcej par niż koleżanka z roku.
- dam mu w prawo, niech pozna moja łaskę.
- facet jest od tego, żeby wykonywać pierwszy krok. Nie robienie tego w sytuacji gdy laska na tinderze ma 10 razy więcej par
No chyba nie xD Większość facetów nie korzysta z tej aplikacji.
Tinder to nie jest aplikacja randkowa tylko aplikacja do szybkich hookupów.
Nie wiem dlaczego w Polsce ludzie bez względu na płeć tego nie rozumieją i szukają tam związków.
@Kitku_Karola: Ok, przyjmuję do wiadomości, choć wydaje mi się, że trochę o tym pisałem (aktorstwo), a trochę nie rozumiem... ale spoko, może to kwestia tego, że jestem z Marsa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ale mam pytanie o jeden szczegół: o hobby nie można zapytać przy poznaniu na żywo?