Aktywne Wpisy
mookie +56
Widzę że wykop zalewany jest materiałami na temat SCT, główne argumenty przeciwników brzmią mniej więcej w takim tonie:
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym

Codon +21
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz

źródło: temp_file.png3311770438400479214
PobierzKiedyś jak byłem w Królewcu to nie spotkałem ani jednej konkret laski.
Co innego w moskwie, były fajne ale statystycznie mniej niż w Kijowie czy w Warszawie.
@mirko_anonim: hmm nie wiem czy srednio sa piekniejsze ale na pewno jest sporo o wiele piekniejszych niz przecietna albo nawet ponad polka
natomiast sa tez dosc brzydkie o specyficznej urodzie ale to bardziej ze wschodu dalszego trcohe
@sprawdzajacy: Na szkoleniu?
@mirko_anonim: Według rankingów pochodzenia etnicznego modelek, najpiękniejsze są Slowenki, potem Białorusinki, Ukrainki, Polki, itp
Rosjan do Słowian raczej nie powinno się zaliczać ze względu na zbyt dużą i odmienną różnorodność
Mam podobnie - uważam, że kobieta powinna mieć wyraźne linie twarzy. Dlatego wziąłem sobie Niemkę o podobnej urodzie jak pani po prawej stronie. Profit jest taki, że mój syn od maleńkości wygląda jak baby Dolph Lundgren. Synowie tej po lewej stronie mają duże szanse zostać w szkole znanymi kiperami wody z kibla.
@mirko_anonim: Można to wytłumaczyć najazdami obcych kultur. Przez środek Europy, czyli tam gdzie są Słowianie, przewinęły się wojska z zachodu, wschodu, północy i południa. Wojsko jak to wojsko - zabija i gwałci, część żołnierzy zostaje i zakłada rodziny, więc jesteśmy świeżą mieszanką genetyczną wielu nacji, narodów. Kiedyś widziałem zdjęcia z nałożonymi na siebie twarzami