Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Związek na odległość (niecałe 200km do jej domu, jakieś 230km do miasta, w którym ona studiuje), ja w wieku 17 lat, dziewczyna 19 lat. Spotkania na weekend lub jakieś dłuższe okresy (święta, ferie, majówki itd) raz na 1-2 tygodnie (głównie to ja przyjeżdżam do niej, bo u mnie w domu nie ma za bardzo warunków i rodzice specyficzni) oraz codzienne granie w gry i rozmawianie na discordzie. Myślicie, że ma to szansę wypalić? Z perspektywą wspólnego zamieszkania po około 3 latach, gdy ja skończę technikum. Jesteśmy już tak razem ponad pół roku.
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
znam takich u których się udało.
znam takich u których się nie udało.
Nie ma recepty, wszystko zależy od drugiej osoby i jej oczekiwań
@LuckyLuke_2776, oboje jesteśmy z małych wiosek, tylko ona studiuje od października w Łodzi. Niedawno minęło 9 miesięcy od kiedy
@mirko_anonim: cóż. nie musi wyjść źle. szansa, ze zabije cie krowa tez jest nie zerowa. szczęścia wam życzę (づ•﹏•)づ serio. szczególnie kiedy ktoś w końcu zaprosi ją do paczki i/lub
źródło: 64B9384C-D6DF-4A13-A59B-E49FC9ADB05A
PobierzTy już myślisz o tym, co będzie za trzy lata, a biorąc pod uwagę odległość i wiek, to może to jebnac w każdym momencie xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: co to w ogóle znaczy "wypalić"? Małżeństwo aż do śmierci? Przecież możecie skupić się na swoim związku i nie przejmować czy "wypali".
( ͡° ͜ʖ ͡°)