Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek na odległość (niecałe 200km do jej domu, jakieś 230km do miasta, w którym ona studiuje), ja w wieku 17 lat, dziewczyna 19 lat. Spotkania na weekend lub jakieś dłuższe okresy (święta, ferie, majówki itd) raz na 1-2 tygodnie (głównie to ja przyjeżdżam do niej, bo u mnie w domu nie ma za bardzo warunków i rodzice specyficzni) oraz codzienne granie w gry i rozmawianie na discordzie. Myślicie, że ma to szansę wypalić? Z perspektywą wspólnego zamieszkania po około 3 latach, gdy ja skończę technikum. Jesteśmy już tak razem ponad pół roku.
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Momento83, w sumie to prawie codzienne spędzamy razem czas, jakoś od 20:00/21:00 do 23:00/24:00 siedzimy na discordzie i rozmawiamy albo w coś gramy, jeśli ona nie ma nic do zrobienia na studia. Wychodzi czasem z koleżankami, ale raczej popołudniu, do klubów nigdy nie chodziła
@LuckyLuke_2776, oboje jesteśmy z małych wiosek, tylko ona studiuje od października w Łodzi. Niedawno minęło 9 miesięcy od kiedy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pójdzie na studia i wszystko się rozpadnie. Nie na 100%, ale w większości tak jest. Nowi ludzie, nowe środowisko, nowe uczucia i myk zaraz bedzie, że no w sumie, to za daleko i jak to tak się bedziecie widywali kilka razy na miesiąc. Zostańmy przyjaciółmi. Typowe różowopaskowe pierdzenie xD
  • Odpowiedz
oboje jesteśmy z małych wiosek, tylko ona studiuje od października w Łodzi. Niedawno minęło 9 miesięcy od kiedy poznaliśmy się w Internecie. Nie jest to szara myszka, ale imprezowiczką też na pewno nie jest.

@mirko_anonim: cóż. nie musi wyjść źle. szansa, ze zabije cie krowa tez jest nie zerowa. szczęścia wam życzę () serio. szczególnie kiedy ktoś w końcu zaprosi ją do paczki i/lub
LuckyLuke2776 - > oboje jesteśmy z małych wiosek, tylko ona studiuje od października ...

źródło: 64B9384C-D6DF-4A13-A59B-E49FC9ADB05A

Pobierz
  • Odpowiedz