Aktywne Wpisy

wfyokyga +25
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
saviour +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: trochę jest w tym racji bo jak się ma dynamicznych starych to łatwiej o jakieś nowe znajomości a czym więcej takich okazji tym większa szansa żeby poznać laskę. W drugą stronę jak ktoś ma zacofanych boomerów przykutych do swoich mieszkań 24h/dobę to nawet jak z wielkim wysiłkiem jakąś laskę poznasz to nawet nie będziesz miał gdzie jej przyprowadzić bo starzy zabronią.
no ale tu
Akurat środowisko ma wpływ na ekspresję genów.
Nadwrażliwość ma większy wpływ na funkcjonowanie społeczne niż wygląd, a te jest powiązane z genami, środowiskiem, florą bakteryjną etc. Zaprzeczanie temu jest idiotyzmem do kwadratu. Życie z takim ustrojstwem jest trudne i potrzebne jest leczenie, czy to zdobywanie wiedzy, czy dieta, czy przeszczep flory bakteryjnej etc.
Czy ty wierzysz w wolą wolę, możliwość zmiany sił fizycznych które rządzą się swoimi prawami?
Normalny człowiek mówi o leczeniu, na terapiach leczy się traumy które wpływają na twoje życie, a ty pierdzielisz że to nie ma na nas wpływu i nie potrzebujemy leczenia? Czy ty jesteś głupi?
@mirko_anonim: ogromna większość ludzkich cech zależy w większości od genów i prawie w ogóle nie od wychowania. W szczególności rzeczy takie jak np.: inteligencja, osobowość, agresja, zachowania aspołeczne, prawdopodobieństwo rozwodu, można wyliczać i wyliczać. Łatwiej wyliczyć rzeczy, które zależą od wychowania.
Wpływ wychowania na wyniki człowieka w dorosłości, poza skrajnie negatywnymi sytuacje jak niedożywienie i znęcanie, jest bliski
źródło: Figure_1
PobierzZaburzenia osobowości, podatność na uzależnienia, fobie, introwertyzm, podatność na choroby psychiczne, potencjał intelektualny czy tam nawet artystyczny.
Wszystko to zależy w ogromnej mierze od genów.
Wyobraź sobie więc osobę zarówno brzydką jak i posiadającą któryś z powyższych defektów.
Najpierw leczenie, leczeniem jest też czytanie książek, oglądanie filmów etc. Wszystko może mieć na nas wielki wpływ i jeżeli się zmieniliśmy to ten determinant nas zmienił.
Ludzie którzy coś osiągają chcą się czuć
Często geny wpływają na florę bakteryjną, a bakterie produkują różne opioidy, neuroprzekaźniki np. gaba, dlatego
Powstają suplementy dla osób ze spektrum autyzmu i dają naprawdę dobre rezultaty,
leki leczące osobowość XD
śmiechu warte i tyle,
Ja po prostu czekam aż ktoś mi wyjaśni, że nie mam racji i naprawdę mam sprawczość nad swoim życiem, że mam równe szanse jak inni XD
@mirko_anonim:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
* wychodzenie na słońce dla witaminy D i.in. chemii wytwarzanej pod wpływem UVA/UVB
* ograniczenie spożycia kalorii, schudnięcie, zdrowsza dieta
* więcej ruchu, ćwiczenia oporowe
*
Mikroflora wygrywa i neuralink jest niedostępne, a jak będzie dostępne to będzie już za późno. Już teraz jest za późno. It's over.
Nie miałem na myśli, że z tego nie da się wyjść, ale dopiero w tej sytuacji można mówić o trudnym przypadku który wymaga dłuższego leczenia, terapii, często leków, dodatkowej suplementacji etc. Chodziło mi o to, że
@mirko_anonim: fajne
nitka pokazuje że ludzie nie rozumieją co to znaczy, że coś jest genetyczne
Choćby dysmorfofobia, masa osób z tagu przegryw, blackpill ma z tym problem, a tu wystarczy przeczytać kilka mądrych ksiażek i problem z głowy, więcej pewności siebie. Poza tym bogatsze słownictwo, błyszczysz w towarzystwie, wiesz