Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mam ponad 40 lat a nie mam problemow o ktorych piszesz. Nie mam zmeczonych oczu, bo spie odpoweidnia ilosc godzin i dbam o sen, nie jestem zemczony zyciem bo mam motywacje i dyscypline. Nie mozesz zrobic dobrej sylwetki w wieku 30 lat? To jest latwiejsze niz majac 40. Majac 30 lat mozesz swoje zycie zmienic jeszcze 150 razy, wywrocic do gory nogami i zmienic kariere. Samotne wakacje? Nie ma
  • Odpowiedz
@jony-terrt: Zarzutka jakaś pewnie z pokolenia Z.
Ci debile sobie uroili, że w wieku 30 lat jesteś już stary xD

Nie te czasy. Kiedyś chłop ciężko pracował fizycznie, to 30 mogło wyglądać na 40. Teraz to zupełnie co innego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: kwestia genów, ja mam 40 lat a wyglądam na 17, ludzie proszą mnie w sklepie o dowód. Także nie jest za późno to wszystko to tylko kwestia genów. Znałem ludzi co do 36 roku życia wyglądali młodo, później pyk jeden rok i wrak człowieka, mimo że dbali o siebie.jak opętani.

• Odpowiedz
Ale najprawdopodobniej jestem bezpieczny, bo skoro przez 36 lat mnie żadna nie chciała z którą miałbym wspólną chemię, to już tak będzie do końca życia.

@mirko_anonim: trzeba przyznać, że jesteś niepoprawnym optymistą jeśli w swojej sytuacji jeszcze widzisz jakieś szanse poprzez pisanie "najprawdopodobniej"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: cope, jeżeli masz dobre geny to spokojnie 20-22 latki chcą się spotkać z 28-30 tylko no po prostu nie możesz wyglądać jak typowy "tatuś" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tylko jeśli jesteś brzydki do potęgi i robisz w fabryce brudu. Do 28 roku życia spędziłem większosć czasu z jedną partnerką. Potem jako typowy introwertyk miałem problem z poznawaniem więc trafiały się z 2 rocznie do zabawy.
Obecną poznałem w 2020 roku w trakcie podróży. Od rozmowy do tego, że jeteśmy teraz w stałym związku. Sam teraz mam 4 z przodu metryki i prócz stałej partnerki co chwilę uderza
  • Odpowiedz